Samsung ataca iPhone-ul prin doua noi reclame

Samsung ataca iPhone-ul prin doua noi reclame

iphone-vs-galaxy-s2

Daca Apple se chinuie prin zeci de procese sa interzica telefoanele Samsung oriunde in lume, sud-coreenii raspund intr-un mod mult mai creativ, prin doua noi reclame.

Deja eram obisnuiti cu modul ironic in care cei de la Samsung au ales sa isi promoveze Galaxy S2 in SUA, iar cele doua noi reclame se incadreaza perfect in acelasi trend.

Primul clip prezinta intr-o lumina mai mult decat pozitiva functia de comanda vocala regasita pe S2, omitand existenta lui Siri. Daca toti oamenii stateau la coada pentru iPhone 4S, atunci are oarecum sens, pentru ca iPhone 4 nu beneficiaza de serviciile asistentului personal.

Cel de-al doilea clip este ceva mai subtil si prezinta intr-un mod cat se poate de amuzant felul in care fanii Apple isi organizeaza timpul liber in functie de cozile infernale din fata magazinelor.

Reclamele Samsung ating vizualizari record pe YouTube, probabil majoritatea din partea fanilor Android…

Conform elecrtronista.com, Samsung va rula o reclama si in timpul Super Bowl-ului american si, avand in vedere audienta uriasa a evenimentului, producatorul are toate sansele sa isi sporeasca vanzarile in SUA.

Citește și: