31 ian. 2012 | 11:37

Samsung anunta Galaxy S Advance cu procesor Dual Core

ACTUALITATE
Samsung anunta Galaxy S Advance cu procesor Dual Core

Cei care asteptau cu sufletul la gura anuntul unui nou model de telefon Samsung de top din seria Galaxy vor fi dezamagiti sa auda vestile despre noul Galaxy S Advance. Acest terminal va fi lansat mai intai in Rusia, apoi in Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia si America Latina si va inlocui probabil prima generatie de Galaxy S.

Modelul Advance este in mare parte la fel cu originalul la exterior, insa imbunatatirile semnificative se vad in performanta dispozitivului. Samsung a inclus un procesor dual-core la 1 GHz, si 768 MB RAM, plus un modem 3G HSPA, capabil sa atinga viteze de pana la 14.4 Mbps pe internet. Display-ul Super AMOLED de 4 inci a ramas neschimbat, la fel si camera de 5 megapixeli de pe spatele telefonului.

Desi va include hardware mai puternic decat originalul Galaxy S, editia Advanced va fi lansata tot cu Android Gingerbread, fara sperante prea mari pentru un upgrade la Ice Cream Sandwich. Lansarea modelului upgradat de Galaxy S va incepe luna aceasta si se va desfasura in ordinea in care au fost enumerate regiunile mai sus.