Samsung anunta EX2F – un aparat compact cu WiFi

Samsung anunta EX2F – un aparat compact cu WiFi

SAMSUNG EX2F

Dupa mai multe speculatii care vizau si aparate aparent mai simple iesite din laboratoarele Samsung, iata ca unele dintre ele se si confirma.

EX2F este cea mai noua camera compacta a celor de la Samsung, urmasul lui EX1. EX2F incearca sa calculeze media perfecta intre un DSLR si un point-and-shot si face acest lucru integrand o serie de functii pe care nu le-am mai vazut pana in acest moment. Cu F1,4 si un obiect standard de 24mm,  Ex2F vine cu un senzor CMOS de 12, 4 megapixeli – 1/1,7 inci. Tot la specificatii intra conectivitatea Wi-Fi pentru o descarcare mai rapida a aplicatiilor.

In comparatie cu EX1, modelul EX2F face trecerea de la 10 megapixeli la 12,4. Are un display rabatabil AMOLED de 3 inci iar daca sunteti incantat de partea de filmare, rezolutia 1080p are trebui sa va potoleasca setea de filme. Si greutatea a mai scazut de la ultima iteratie. Daca fara baterie EX1 avea 356 grame, noul model – EX2F a scazut pana la 294,3 grame, evolutia tehnologica fiind evidenta.

Desi detaliile referitoare la pret sau disponibilitate sunt apropiate de zero, parerea mea este ca astfel de aparate vin cu avantaje majore pentru cei care vor sa evite DSLR-uri, dar in acelasi timp s-au si saturat de compactele care fac poza la clic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI