29 iun. 2012 | 14:24

S-a deschis Yellow Store in Sun Plaza

ACTUALITATE
S-a deschis Yellow Store in Sun Plaza

Cel de-al doilea magazin Yellow Store din Bucuresti, dedicat aparaturii foto Nikon, s-a deschis astazi in Sun Plaza. Magazinul este o colaborare intre importatorul oficial Nikon in Romania, SKIN Media, si retailerul online evomag.ro.

Pe rafturile magazinului se gasesc aproape toate modelele de camere Nikon disponibile in acest moment pe piata, cat si accesorii pentru acestea, precum blituri, obiective, echipament optic non-foto (binocluri, masuratoare laser, etc.) sau genti foto. Cele doua companii se lauda ca au pe stoc in noul Yellow Store cel putin cate o bucata din fiecare exponat, astfel incat clientii sa poata cumpara in orice moment ceea ce isi doresc. Desi de partea de management se ocupa evomag, angajatii au fost antrenati de Nikon pentru a putea indruma clientii spre produsele care li se potrivesc si pentru a putea raspunde oricarei intrebari despre aparatura de pe rafturi.

In cazul in care doriti sa vizitati noul Yellow Store, acesta se gaseste la parterul complexului Sun Plaza, din cartierul Berceni. Ar fi chiar indicat sa dati o fuga astazi prin magazin, intrucat oferta de deschidere reduce pretul tuturor produselor, chiar daca numai cu… 10%.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Deschidere Yellow Store/”/]