30 nov. 2012 | 17:03

Rosewill Hercules 1600 – Un monstru de putere la propriu

ACTUALITATE
Rosewill Hercules 1600 - Un monstru de putere la propriu

Rosewill Hercules 1600 este un monstru de putere la propriu. Sursa ofera 1600W pentru 4 placi grafice si nenumarate alte componente ce alcatuiesc un adevarat PC de gaming.

Rosewill Hercules 1600 W

Rosewill nu este un nume prea cunoscut in industria PC-urilor, asta pentru ca s-a ocupat mai multe de componentele High-End de ceva vreme iar consumatorul de rand nu va vedea pe rafturile magazinelor obisnuite produsele acestuia. Hercules 1600 reprezinta cea mai noua realizare a acestora in materie de surse PC pentru gaming si poate oferi 1600 W sistemului in care este instalata. Asta inseamna ca pot fi puse nu mai putin de 4 placi grafice si unul dintre cele mai puternice si mai „pofticioase” procesoare de la Intel. Sursa detine pentru racire un ventilator de 135 mm montat in pozitie superioara, si nu mai putin de 16 conectori 6+2 PCI-E pentru placile grafice si tot 16 conectori pentru unitatile SATA. Eficienta acesteia declarata este de 89% facand parte din clasa Silver Plus iar dimensiunile ei sunt specifice unor carcase mai putin obisnuite.

Rosewill Hercules 1600 W 2

Pretul este momentan un subiect tabu pentru acest model, insa cel mai probabil va fi in jurul sumei de 250 de Euro. Din pacate, si acum vin si vestile mai putin bune, nu cred ca am vazut la noi in tara acest tip de surse. Va fi disponibila pentru precomenzi si livrare pe terioriul germaniei si al marii britanii.