21 aug. 2012 | 15:30

Reduceri pentru mijlocul lunii august

ACTUALITATE
Reduceri pentru mijlocul lunii august

intro

 

www.koyos.ro vine, ca de fiecare data, cu niste oferte foarte bune la capitolul laptopuri. Desi sistemul cu procesor Pentium B960 este mai ieftin decat in orice alt magazin online, as atrage atentia in special asupra celor doua sisteme cu procesor Sandy Bridge. La aproximativ 2200 – 2300 lei. Castigati pe langa niste sisteme portabile, cu ecran de 15,6 si o geanta, doua configuratii puternice cu procesor Core i5, 500GB hard disk, placa video GeForce 5xx cu un 1GB memorie dedicata si 4 respectiv, 3GB RAM. Merita retinut ca in cazul sistemului Dell primiti 2GB DDR3 cadou de la Koyos.

koyos

 

www.sigmanet.ro va ajuta in aceasta perioada sa scapati de permanenta problema a spatiului liber pe hard disk cu promotii la hard disk-uri externe de 3,5 si 2,5 inci. Accesibile din prima pagina a site-ului, hard disk-urile de mai jos sunt doar o mostra a optiunilor oferite de Sigmanet. Cu USB 2.0 sau USB 3.0, toate produsele marcate pentru promotie nu pot fi gasite mai ieftin in nici un alt magazin online. Nici macar nu sunteti limitat la un singur brand, Seagate, Western Digital sau A-data, toate se numara printre posibilitati. Daca ar fi sa fac o recomandare, eu am un A-data CH94 de 500GB de mai bine de un an de zile si sunt foarte multumit de el.

sigmanet

 

www.pcgarage.ro va ajuta in aceasta saptamana sa faceti un upgrade mult dorit la placa video din sistemul desktop de acasa. Avand in vedere cat de pretentioase au devenit jocurile din ultima perioada, achizitionand o placa video din seria Radeon HD7850 cu 1GB sau 2GB GDDR5 si 256 biti castigati confortul psihologic ca macar un an, daca nu doi ani, sa jucati orice joc pe detalii maxime la rezolutia nativa a ecranului.

pcgarage

 

www.marketonline.ro incearca sa va aduca aminte ca avem si produse romanesti care merita luate in calcul atunci cand vreti sa va luati un smartphone sau o tableta. Create initial pentru persoanele cu un buget mai redus, integrand tehnologii noi, ecrane de calitate si procesoare mai puternice, noile smartphone-uri de la Allview sunt mult mai competitive decat in urma cu 1 an. In plus, la tablete, preturile mici si configuratiile decente s-ar putea sa stimuleze ceva investitii printre cei care simt ca nu ar putea sa stranga prea usor bani de un iPad.marketonline

 

www.clickshop.ro desi nu are oferte in toate categoriile de produse, de fiecare data pe prima pagina acestea au niste preturi imbatabile. Notebook-ul de la ASUS cu AMD Dual Core este perfect la 1570 lei, LED TV-ul de la Samsung este perfect daca vreti sa va si uitati la filme de un stick USB sau hard disk extern, iar Monitorul de la Acer arata foarte bine are si are specificatii foarte bune. Personal, mi s-a parut interesant smartphone-ul Xperia Active Outdoor. La 800 de lei este cu cel putin 100 de lei mai ieftin decat in alte magazine online, in plus rezista la socuri, la praf, filmeaza sub apa si arata si si foarte bine. Ca un mic detaliu, o inregistrare la newsletterul clickshop.ro se reflecta intr-o reducere de 50 de lei din prima comanda cu conditia ca aceasta sa fie peste 200 lei.

clickshop

 

www.flanco.ro continua sa va ajute sa va luati un TV de ultima generatie de la Samsung sau Philips. Cu reduceri de pana la 500 lei la Philips si pana la 1000 de lei la Samsung, este imposibil sa gasiti preturi mai bune in alta parte. Singurul lucru pe care trebuie sa-l urmariti este ca in cazul Samsung doar anumite modele beneficieaza de reduceri. Trebuie laudat faptul ca respectivele reduceri se reflecta in preturi mai mici la produse si nu in bonuri valorice.

flanco

 

www.altex.ro s-ar putea sa va convinga in sfarsit sa faceti trecerea la un Smart TV de ultima generatie de la Samsung. Desi am vazut valuri peste valuri de oferte pentru aceste modele, la Altex nu vorbim de cupoane sau alte produse suplimentare oferite pe langa un TV din seria ES7000 sau ES8000 de la Samsung. In acest caz vorbim de o reducere simpla de 2000 lei, o ocazie prin care un TV al carui pret era de 6300 lei poate fi acum achizitionat cu 4300 lei. Cu alte cuvinte, acum puteti cumpara un Smart TV cu webcam, microfon integrat si procesor dual core la pretul unui Smart TV obisnuit.

altex

 

www.mediagalaxy.ro vine cu o oferta originala pentru o serie de produse pe care multi dintre noi nici nu-si imagineaza ca le-ar mai putea cumpara in secolul smartphone-urilor bune la toate. Cu toate acestea, Walkman-urile Sony nu au murit si sunt la fel de moderne si de calitative ca de fiecare data. In plus, acestea vin cu un design original si multiple culori, una mai aprinsa ca alta. Revenind insa la oferta, daca luati un astfel de Walkman de la Mediagalaxy in perioada urmatoare, primiti gratuit un bilet la unele dintre cele mai atractive concerte si festivaluri ale verii de la noi. Printre optiuni se numara: Summer Well, Peninsula Targu Mures, Lala Summer Well, Voltaj, Directia 5 sau Horia Brenciu. Din pacate trebuie sa va grabiti pentru ca trece perioada festivalurilor.

mediagalaxy

 

www.domo.ro duce achizitia unui Smart TV 3D de la LG la un nou nivel printr-o oferta fara egal. La 6 modele din 2012, disponibile pe site, primiti cadou o camera video Full HD 3D. Trecand peste faptul ca noile camere video 3D nu sunt deloc ieftine, nici televizoarele nu sunt de lepadat. Mai precis, vorbim de cea mai noua genereratie de LED TV-uri de la LG cu tehnologie Smart TV, browser de internet si Cinema 3D. Pe langa toate acestea, nu trebuie neglijata functia integrata de player multimeda integrata in TV, perfecta pentru a rula orice film de pe un stick USB sau hard disk extern. In plus, fata de saptamana trecuta, la alte cateva modele LED Cinema 3D mai primiti in plus dock-uri audio pentru iPhone si reduceri substantiale in bani. Nici modele 3D de la Philips, Sony sau Samsung nu sunt ocolite de reduceri substantiale, in aceste cazuri insa nu primiti si produse in plus.

domo

 

www.emag.ro taie in aceasta saptamana cu pana la 600 lei preturile unor notebook-uri, destul cat sa va motiveze sa faceti rapid o achizitie atat de necesara. Optiunile sunt extrem de variate la capitolul producator iar preturile merg de la 900 lei pana la 6300 in cazul sistemelor portabile din oferta. Cu alte cuvinte, ASUS, HP, Dell, Toshiba sau Acer va ofera ceva pe gustul vostru, iar cei de la Emag au mai aplicat pretului de raft o reducere suficient de mare incat sa nu gasiti respectivele configuratii mai ieftin in alta parte.

emag

 

www.f64.ro vine in aceasta saptamana cu una dintre cele mai substantiale reduceri la un pachet format din aparat foto cu lentile interschimbabile fara oglinda si obiective, card plus geanta de transport. Este vorba de Nikon 1 J1 cu accesorii complete. Pentru a intelege cat de mare este reducerea, aveti in vedere faptul ca doar aparatul foto cu cele doua obiective 10-30 mm si 30 – 110 mm sunt imposibil de gasit la un pret mai mic de 2700 lei. In conditiile in care cei de la F64 va ofera orice culoare de Nikon 1 J1 plus 2 obiective Nikkor, un card Sandisk SD HC de 8GB si o geanta foto Nikon CF-EU06, aceasta este o oferta ce nu trebuie rata.

f64

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele