10 iul. 2012 | 10:08

Reduceri pentru a doua saptamana din iulie

ACTUALITATE
Reduceri pentru a doua saptamana din iulie

intro

 

www.sigmanet.ro vine si in aceasta saptamana cu niste preturi extrem de mici la o serie de notebook-uri. Fara sa se limiteze la vre-un producator anume, indiferent daca vreti un notebook din gama buget, cat mai ieftin, sau un notebook „cu de toate”, Sigmanet are cu ce sa va trezeasca interesul. Totul este sa gasiti ceva care sa se incadreze in buget. Acer, HP sau ASUS sunt doar cativa producatori care incearca sa va tenteze cu cele mai mici preturi disponibile la configuratiile prezente in sectiunea promotii de pe Sigmanet.ro.

sigmanet

 

www.pcgarage.ro ne atrage atentia, ca de fiecare data, cu o serie de produse aflate in sectiunea lichidari de stoc. In aceasta saptamana am ales mouse-urile de gaming si merita mentionat ca preturile practicate de PCGarage sunt unele dintre cele mai accesibile pentru astfel de produse. Daca sunteti in cautarea unui astfel de periferic, modele de la Logitech, SteelSeries, Microsoft sau Zalmann sigur va vor potoli setea de performanta.

pcgarage

 

 

www.koyos.ro continua si in aceasta saptamana sa ne atraga atentia cu niste sisteme portabile mainstream de la ASUS combinate cu cateva cadouri. Astfel, desi preturile sunt cele mai mici din magazinele online autohtone pentru aceste sisteme, mai puteti percepe ca reduceri si cele cateva accesorii gratuite. In ceea ce priveste configuratiile, puteti sa nu va faceti griji, chiar daca vorbim de gaming ocazional. Ramane doar sa va incante brandul ASUS, sa apreciati faptul ca vorbim totusi de niste procesoare Core i3 a doua generatie si Core i7 prima generatie si, nu in ultimul rand, sa aveti vreo 2.000 de lei pusi deoparte.

koyos


www.emag.ro este cea mai buna optiune pentru achizitia unui ultrabook in aceasta perioada. Cu reduceri de 400 lei la toate modele din oferta magazinului online, este imposibil sa gasiti un pret mai bun in alta parte. Indiferent daca va incanta modele de la HP, Acer, Sony, ASUS sau Samsung, cu o reducere de 400 lei aveti un motiv in plus pentru a adopta unul dintre cele mai la moda ultraportabile.

emag

 

 

www.marketonline.ro include in aceasta saptamana pe prima pagina pe langa cateva laptopuri, avand cele mai mici preturi din magazinele online, si 2 TV-uri. La 1629 lei, modelul 32LS5600 face parte din cea mai noua generatie de TV-uri LG si are un pret cu mult sub functionalitatea si calitatea imaginii pe care le ofera. 47LW5500 este un al model reusit de la LG cu tehnologie 3D pasiva, o diagonala generoasa – 47 inci, si un pret mai mic decat in alte parti. In ceea ce priveste notebook-urile de la Acer, ASUS sau Samsung, desi nu vin cu preturi de pana in 2000 lei, fiecare configuratie din oferta este perfecta atat pentru gaming cat si pentru redare sau conversie de continut multimedia. Marketonline

 

www.flanco.ro vine cu o oferta extrem buna la camerele foto Sony. Inclusiv ultimele modele, in a caror tehnologie am o incredere deosebita, pot fi achizitionate cu o reducere semnificativa. Practic, pe sistemul TVA-ul inapoi sub forma de voucher puteti achizitiona un aparat de 2000 lei la aproximativ 1600. Asta in cazul in care vorbim de varful de gama pe bridge-uri – HX200 cu zoom optic 30x si rezolutie de 18,2 megapixeli.

Ca o recomandare personala, TX20 este perfect pentru vacanta. Pozele capturate cu el sunt excelente, in plus este rezistent la apa, la nisip, la cazaturi si la inghet, iar cand zic rezistent la apa ma refer la faptul ca puteti filma Full HD la 5 metri adancime. In ceea ce priveste voucher-ul respectiv, il puteti folosi pentru produse electronice de la orice producator, cu condita sa fie de pe site-ul Flanco.

flanco

 

www.clickshop.ro nu rateaza nici in aceasta saptamana ocazia de a ne atrage atentia cu cateva produse pe care, indiferent cat de ciudat ar suna, nu prea le gasiti in alta parte. Blu-ray-ul Toshiba, telefonul Txt Pro de la Sony Ericsson sau notebook-ul Lifebook AH530 de la Fujitsu sunt doar cateva exemple de aparate rar intalnite in alt magazin online autohton. Cu toate acestea, preturile sunt foarte bune, reducerile sunt autentice si indiferent, de ce aveti nevoie, cei de la Clickshop s-ar putea sa aiba o solutie accesibila.

clickshop

 

www.domo.ro incearca sa va motiveze substantial, si in aceasta saptamana, pentru a adopta un LED TV 3D de la Samsung de ultima generatie. Cu un voucher de nu mai putin de 2000 de lei, daca ati asteptat o reducere substantiala la ultimele 3D TV-uri de la Samsung nu cred ca veti gasi una mai buna. Practic, achizitionati un TV de 6500 lei la 4500 lei, daca luati in calcul faptul ca restul de 2000 de lei ii puteti folosi pentru alte achiziti de pe site. Daca e sa ne gandim la volumul incredibil de functii multimedia pe care a reusit sa le introduca Samsung in LED TV-urile sale lansate anul acesta, eu zic ca merita investitia, acum chiar mai mult decat saptamana trecuta.

domo

 

www.altex.ro a strecurat prin intreg magazinul online o serie de reduceri, mai mult sau mai putin substantiale, la o serie de produse. Mai jos am atras atentia asupra unor LED TV-uri de la Philips care, cu reduceri de doar 200 lei, reusesc sa fie cele mai ieftine dintre toate magazinele online din Romania. Un alt avantaj oferit de cei de la Altex este ca ofera optiunea sa filtrati dintre toate produsele dintr-o categorie pe cele aflate la reducere printr-o simpla bifa din sectiunea de criterii de sortare. Astfel, pentru alte reduceri e suficient sa va plimbati un pic printre categoriile de interes.

altex

 

www.mediagalaxy.ro are pe prima pagina un cod de reducere la televizoarele 3D LG cu o diagonala mai mare de 42 inci. Practic, daca adaugati in cosul virtual de cumparaturi un TV mare, de la 106 centimetri in sus inclusiv, si nu uitati sa introduceti in sectiunea Coduri de discount LG LG500 veti obtine un pret cu 500 lei mai mic decat pretul afisat. Desi percep aceasta metoda de reducere ca un siretlic, deoarece foarte multi utilizatori nu vor sti ce trebuie sa faca, daca va aflati printre cei informatii pretul unui 3D TV precum cel din imaginea de mai jos va fi cu mult mai ieftin decat in orice alt magazin.

Merita mentionat ca un prieten a apelat la aceasta oferta si in magazin, iar vanzatoarea nu s-a opus sa-i aplice reducerea de 500 de lei. Mai trist e faptul ca, daca nu ar fi mentionat ca stie acest cod de reducere, pretul ar fi fost fara probleme cu 500 de lei mai mare.

MediaGalaxy

 

 

 

www.f64.ro va ajuta sa puneti mana pe cele mai in voga tipuri de aparate foto – cu lentile interschimbabile si fara oglinda. Cu preturi pe care in alt context le-ati plati pe un bridge, cu reduceri substantiale fata de cele practicate de alti comercianti si cu niste pachete perfecte pentru cei care vor sa aiba toate lucrurile de care au nevoie din prima zi, F64 este solutia. Totul este sa va incante un Panasonic DMC-GF1 sau un Olympus E-PM1. Daca nu, mai studiati un pic sectiunea de reduceri, sigur veti gasi o oferta de nerefuzat.

f64

Dupa cum ati observat, multe din reduceri revin la cateva saptamani sau luni, si cateva reduceri sunt valabile pentru cateva saptamani sau luni, acest aspect nu afecteaza sub nici o forma veridicitatea sau efortul implicat in colectarea informatiilor de mai sus. Ca de fiecare data, secretul este sa luati decizii informate si sa priviti magazinele online ca o entitate dominata de oferte. Cu alte cuvinte, daca ceea ce cautati nu este la oferta la nici un magazin in aceasta saptamana, intr-o saptamana sau doua sigur veti gasi respectivul obiect cu o reducere substantiala.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele