08 mai 2012 | 13:05

Reduceri pentru a 2-a saptamana a lunii mai

ACTUALITATE
Reduceri pentru a 2-a saptamana a lunii mai

intro

Daca tot a trecut sarbatoarea de 1 mai impreuna cu zilele libere aferente, ne-am reluat obiceiul cautarii celor mai reale oferte din online-ul romanesc. Termenul „reale” este cel mai potrivit deoarece incercam, cu un pic de studiu, sa evitam toate ofertele create „din condei”. Practic, verificand pretul fiecarui produs mentionat, ne asiguram ca nu-l veti gasi mai ieftin in nici un alt magazin de la noi.

www.koyos.ro in aceasta saptamana vine cu o dubla oferta in ceea ce priveste o serie de notebook-uri de la HP. Pe langa niste preturi mai mici decat in restul pietei, Koyos ofera cadou diverse accesorii sau componente. Daca la primul notebook din lista primiti 4GB RAM suplimentar gratuit, un mouse si un router, la al doilea notebook primiti o geanta si un mouse. Totul este sa fiti incantati de brandul HP, care inca este cel mai popular producator de sisteme din lume, si sa va gasiti oferta care vi se potriveste.

koyos.ro

www.sigmanet.ro vine si in aceasta saptamana cu o serie de promotii la notebook-uri al caror pret se pozitioneaza substantial mai jos decat restul pietei. Indiferent daca sunteti in cautarea unei configuratii sub 2000 lei sau mult peste acest prag, Sigmanet are cateva sisteme care merita toata atentia. Oferta nici macar nu se rezuma la un singur brand – indiferent daca va place Dell, Lenovo, HP sau Acer, aveti garantia ca produsele mentionate in sectiunea de promotii chiar sunt la promotie.

sigmanet.ro

www.marketonline.ro tot cu promotii la notebook-uri incearca sa atraga atentia saptamana aceasta si se straduieste destul de multe. Cu branduri vizate precum Lenovo, ASUS, Dell, Acer sau HP si preturi care incep de la 1699 lei sigur veti gasi o configuratie care se incadreaza in bugetul vostru. Nu trebuie sa ratati nici ofertele high end – un ASUS N73SM cu Core i7 – 2670QM la 2,2GHz, un display LED Full HD de 17,3 inci, un GeForce GT 630M cu 2GB memorie dedicata, HDD de 1TB si 12GB RAM la 3899 lei este o oferta extrem de buna.

marketonline

www.flanco.ro are in aceasta saptamana o oferta cu scop nobil, acela al reciclarii. La aproape toate categoriile de electronice si electrocasnice, inclusiv echipamente IT sau camera foto, este suficient sa aveti un produs vechi pe care sa-l schimbati, nu neaparat functional sau din aceeasi categorie, si beneficiati de reduceri substantiale. M-am uitat un pic la preturile de pe site si cu siguranta nu au fost umflate pentru amortizarea unei astfel de campanii.

flanco

www.domo.ro are o oferta foarte buna pentru cei care vor sa achizitioneze un intreg sistem audio video de ultima generatie de la LG. Incepand cu un TV 3D de minim 106 centimetri la un pret corect, daca achizitionati si un sistem audio home theather, un Blu-ray Player sau un Soundbar cu Blu-ray Player integrat pentru acestea din urma veti primi o reducere de 25%. Nu trebuie decat sa adaugati TV-ul 3D in cosul virtual de cumparaturi, sa adaugati si sistemul audio, dupa care sa folositi codul promo 25-LG-3D pentru a aplica reducerea.

domo.ro

www.altex.ro nu se dezice de la ofertele de tip voucher de cumparaturi nici in aceasta saptamana. Referindu-se la TV-urile Samsung, daca achizitionati un TV al carui pret este mai mare de 1500 lei – 15% din valoarea acestuia o primiti sub forma unui cupon pe care sa-l utilizati tot in magazinele Altex. Desi sunteti restrictionati sa folositi un astfel voucher pentru a achizitiona tot un produs Samsung, avand in vedere gama variata de produse ale brandului nu ar trebui sa fie o problema.

altex

www.mediagalaxy.ro vine cu cadouri la cateva din produsele LG. Pe langa un numar de 7 perechi de ochelari polarizati pentru televizoarele 3D cu tehnologie Cinema 3D primiti cadou un Blu-ray Player 3D. Partea buna este ca promotia nu se rezuma doar la TV-urile 3D, si un LED obisnuit de 42 inci la 2199 lei beneficieaza de acelasi cadou. Daca va incanta ideea unei colectii de filme in format Blu-ray o alta campanie care se afla in defasurarea la Media Galaxy va ajuta la atingerea acestui scop. Un disc poate fi achizitionat cu 79,9 lei, 2 discuri poti fi achizitionate cu 99,9 lei, iar 3 discuri Blu-ray costa 119,9 lei.

mediagalaxy

www.clickshop.ro va ajuta sa aveti in casa la un pret accesibil un proiector Benq 3D Ready care poate afisa imagini cu o frecventa de pana la 120Hz cu doar 1699 lei. Asta in conditiile in care acest model nu poate fi gasit sub 2000 lei. Singurul sau handicap este lipsa unei intrari HDMI, din pacate sunteti obligat sa va rezumati la un port D-Sub. Un aparat compact cu renume de la Panasonic DMC-TZ22 poate fi achizitionat in aceasta saptamana la un pret foarte bun. La 1099 lei primiti o camera cu 14 MP, zoom optic 16X, modul GPS pentru geotagging si posibilitati de filmare Full HD.

clickshop

www.emag.ro desi are niste promotii care se schimba aproape zilnic, cu o viteza ametitoare, iar in aceste zile vine cu ceva care nu trebuie trecut cu vederea. Lasand la o parte faptul ca, daca nu sunteti pe faza, in 9 din 10 cazuri riscati ca produsul la promotie sa nu mai fie pe stoc, in cazul unei campanii care se desfasoara in aceste zile pe emag stocurile nu sunt o problema. Chiar daca cea mai noua colectie de TV-uri de la Samsung a ajuns in foarte multe magazine, doar la emag o aveti cumulata cu o promotie de tip TVA inapoi sub forma de voucher. Astfel va puteti achizitiona Smart TV-uri cu cele mai noi tehnologii (autentificare faciala, recunoastere de gesturi, etc.) cu reduceri substantiale. Singurul handicap, ca si la alte magazine, este ca voucher-ul respectiv poate fi folosit doar pentru achizitia produse Samsung.

emag

 

www.pcgarage.ro vine cu o oferta, plus un sistem deosebit. Printre putinele magazine care au acest produs in oferta, PCGarage comercializeaza notebook-ul Acer Aspire V3-77, primul sistem portabil cu procesor Ivy Bridge Quad Core – i7 – 3610QM. La 3999 lei pe langa un sistem portabil cu cel mai nou procesor de la Intel primiti o placa video GT640M cu 2GB de memorie dedicata, 1TB spatiu de stocare, sunet certificat Dolby Home Theater V4, un panou de 17 inci (1600 x 900) plus o conectivitate completa. Daca vreti ceva mai accesibil, tot PCGarage ofera gratuit un aparat foto de la Benq, cu 14 MP si filmare HD, la orice sistem HP 630 cu procesor Core i3 380M la 2,53 GHz, 4GB RAM, 500GB HDD si licenta Windows 7 Home Premiu in valoare de 2159 lei.

pcgarage

www.f64.ro, printre sutele de oferte din aceasta saptamana, a strecurat si cateva pachete cu preturi foarte bune care implica modele de la Fuji. La 2298 lei puteti achizitiona cel mai recent bridge al brandului cu zoom optic 30x, 16MP si filmare Full HD, la care se mai adauga un trepied si un blitz compatibil pentru o solutie completa in orice scenariu. Si X10 de la Fuji este la oferta, un aparat extrem de laudat care la 2299 lei include si un card de 16GB Sandisk Extreme.

f64

Ca de fiecare data, nu mai ramane decat sa va ganditi de ce aveti nevoie in viitorul mai apropiat sau mai indepartat si sa profitati de oricare dintre ofertele de mai sus, nu de alta, dar saptamana viitoare s-ar putea sa nu mai fie aici.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele