15 mai 2012 | 05:00

Reduceri la jumatatea lunii mai

ACTUALITATE
Reduceri la jumatatea lunii mai

intro

Intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi visam la un concediu si ne dorim sa ne iasa calculele in asa fel incat sa-l si putem face, comerciantii online continua sa se lupte in reduceri care de care mai atragatoare. Cu speranta de a ne ispiti sa ne spargem pusculita si de aceasta data, nici aceasta saptmana nu este o exceptie pentru un set de oferte care merita toata atentia. Tot secretul este ca ceea ce va doriti sau aveti nevoie voi sa se pupe cu ceea ce ofera ei. Sa vedem!

www.koyos.ro ne atrage si in aceasta saptamana atentia cu cateva oferte al caror pret se afla substantial sub pretul pietei datorita unui artificiu. La momentul achizitiei catorva produse de pe site, primii cativa cumparatori primesc 100 sau 200 lei cadou.

Pe acest sistem, pe langa un notebook Toshiba Satellite L750 la un pret oricum redus, de 2029 lei, mai primiti si 200 lei pe care ii puteti scadea ca valoare din pretul produsului. In ceea ce priveste consola PS VTA, chiar daca extem de multi comercianti online se lupta pentru a o vinde cel mai ieftin, cu aceasta oferta Koyos a ajuns pe primul loc. Este adevarat, trebuie sa va numarati printre primii 3 cumparatori, insa daca va grabiti un pic nu este asa greu.

koyos

www.sigmanet.ro a imprumutat de la Emag conceptul de Crazy Days, la imbracat in haine de Crazy Week si si-a gasit ca partener pe cei de la ASUS. Partea buna este insa ca daca la Emag pe timpul respectivei promotii erati limitat un anumit tip de produse, in cazul Sigmanet, doar brandul este restrictia. Mai precis, indiferent daca sunteti in cautarea unui notebook, a unui monitor, a unei placi de baza sau a unui router, atata timp cat va incanta brandul ASUS, Sigmanet este in aceasta saptamana cea mai buna solutie pentru a le achizitiona.

Am verificat cateva preturi si, avand in vedere si faptul ca la aproape fiecare produs din promotie mai primiti cate ceva in plus – memorie RAM la placa de baza, camera web la monitor sau mouse la notebook, preturile sunt mult mai mici decat v-ati fi asteptat.

sigmanet

www.marketonline.ro a incheiat in aceasta saptamana un parteneriat cu cei de la Acer pentru a oferi clientilor o promotie deosebite in ceea ce priveste notebook-urile. Dedicata in special celor cu un buget foarte redus, daca pana pe 31.05 reusiti sa strangeti banii, oferta de mai jos s-ar putea sa va atraga. Preturile sunt mult mai mici decat la restul magazinelor online si, desi am atras atentia asupra unor modele low-end nu foarte actuale, oferta de produse este foarte variata. Atata timp cat vorbim de un portabil Acer, Marketonline este cea mai potrivita destinatie in aceste zile.

marketonline

www.flanco.ro si in aceasta saptamana continua oferta cu scop nobil, acela al reciclarii. La aproape toate categoriile de electronice si electrocasnice, inclusiv echipamente IT sau camera foto, este suficient sa aveti un produs vechi pe care sa-l schimbati, nu neaparat functional sau din aceeasi categorie, si beneficiati de reduceri substantiale. M-am uitat un pic la preturile de pe site si cu siguranta nu au fost umflate pentru amortizarea unei astfel de campanii.

flanco

www.domo.ro, pe langa faptul ca face o treaba foarte buna in a-si scoate in evidenta ofertele promotionale cu un buton mare in capul listei, in aceasta saptamana face o treaba foarte buna si pentru a va orienta catre TV-urile 3D. Daca sunteti in cautarea unui panou cu abilitati de afisare a continutului in trei dimensiuni, in aceasta saptamana Domo va convinge ca exista si 3D TV-uri accesibile. Incepand cu preturi de sub 2000 de lei si mergand pana la 3000, desi sunt strecurate in oferta si cateva produse expuse in magazin, atata timp cat preturile sunt extrem de mici si garantia este aceeasi, ofertele de la Domo nu trebuie trecute vederea. Trebuie apreciat faptul ca produsele sunt marcate corect in ceea ce priveste conditia si chiar daca uneori nu este foarte usor sa observi daca un produs a fost sau nu expus in magazin, cei de la Domo mentioneaza fara probleme acest lucru.

domo

www.altex.ro vine cu o oferta simpla si la obiect – reduceri de 100 de lei la TV-uri si monitoare produse de LG in perioada 10 – 20 mai. Atata timp cat preturile sunt sub pretul pietei, iar respectiva cifra de 100 lei pozitioneaza TV-urile LG inaintea tuturor cand vine vorba de titlul de ,,cel mai mic pret”, oferta nu trebuie ratata. Ramane, cum mentionam si in introducere, sa treceti printr-o perioada in care sa va doriti un astfel de produs de la acest brand.altex

www.mediagalaxy.ro nu se dezice de la ofertele de tip voucher de cumparaturi nici in aceasta saptamana. Referindu-se la TV-urile Samsung, daca achizitionati un TV al carui pret este mai mare de 1500 lei – 15% din valoarea acestuia o primiti sub forma unui cupon pe care sa-l utilizati tot in magazinele Mediagalaxy. Desi sunteti restrictionati sa folositi un astfel voucher pentru a achizitiona tot un produs Samsung, avand in vedere gama variata de produse ale brandului nu ar trebui sa fie o problema. In oferta sunt incluse atat LCD-uri, cat si LED-uri sau 3D TV-urile.

mediagalaxy

www.clickshop.ro au o oferta extrem de buna in aceasta saptamana cand vine vorba de cateva produse. O tableta Toshiba AT200-101 cu Android 3.1 si ecran de 10,1 inci o putezi achizitiona de la Clickshop la un pre de 1649 lei in conditiile in care cu greu o puteti gasi oriunde in alta parte sub 2000 lei.

Acelasi lucru este valabil si in cazul proiectorului Benq 3D Ready cu rezolutie 1024 x 768 care la Clickshop are un pret de 1669 lei. Acest proiector are un pret mediu pe piata de 2400 lei. Daca sunteti in cautarea unui TV pentru dormitor care sa functioneze si ca monitor Full HD, la 699 lei va puteti lua un ecran de la ASUS cu specificatii foarte bune la 699 lei.

clickshop

www.emag.ro are si in aceasta saptamana un set de oferte foarte bune pe care le gasiti filtrate accesand butonul ,,Promotiile saptamanii” din stanga jos. Desi sunt incluse extrem de multe produse din foarte multe categorii, as vrea sa atrag atentia asupra camerei Oregon Scientific care la 844 lei, cu un discount de 35%, este perfecta pentru cei cu un spirit de aventura mai dezvoltat. Rezista la socuri, are un camp vizual de 135 de grade, filmeaza Full HD si are inclus si un accelerometru care masoara si trece pe imagine intensitatea efortului prin care treceti.

emag.ro

www.pcgarage.ro chiar daca are un set de oferte mai mult sau mai putin substantiale pe care le gasiti in partea dreapta a paginii la sectiunea lichidari de stoc, am ales sa atrag atentia asupra placilor video de mai jos. Cu niste preturi de la 119 pana 390 lei, celei 3 placi video reprezinta solutia perfecta pentru un sistem buget perfect chiar si pentru gaming pe detalii medii. Chiar daca nu vorbim de chipset-uri de ultima generatie, puteti sta linistiti ca ultimul Call Of Duty sau Battlefield ruleaza fara problem.

pcgarage

www.f64.ro au in aceasta saptamana o oferta la camerele de filmare Full HD de la Canon. Cu 200 lei sub pretul pietei, dupa cum se vede si in bannerul de pe prima pagina, daca vreti sa faceti trecerea la un astfel dispozitiv dedicat, F64.ro este destinatia potrivita. Desi smartphone-urile actuale au ajuns sa faca o treaba foarte buna la a filma, chiar si la rezolutie Full HD, calitatea unei astfel de camere, atat pe partea de optica cat si de sistem de stabilizare o transforma in solutia perfecta pentru filmele de vacanta, sau pentru un scurt metraj.

f64

Tragand linie, chiar daca exista cateva oferte care se extind si pe este o saptamana, recomandarea mea este sa nu lasati pe maine ce puteti cumpara astazi deoarece aproape la fiecare reducere stocul este limitat. Cel mai bine este sa va uitati atent in portofel, sa puneti in balanta cat de substantiala este reducerea practicata de comerciantii online si sa luati o decizie. Pur si simplu.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele