RAZR Developer Edition vine cu bootloader deblocat, fara garantie

, 30 Ian, 12:20

Motorola a anuntat ca accepta pre-comenzi pentru o noua editie a telefonului RAZR. Intitulat Developer Edition, telefonul va veni fara niciun fel de restrictii, utilizatorii putand opta pentru instalarea oricarui ROM de Android dorit. Din aceasta cauza insa, nu pachetul nu va include garantie.

Anuntul este destinat momentan doar pietei europene, iar pre-comenzile pot fi facute de pe magazinul Motorola Shop. Spre diferenta de versiunea normala, cea pentru development nu poate fi cumparata sub un contract, ceea ce inseamna ca pretul telefonului este destul de piperat. Daca sunteti neaparat convinsi sa Motorola RAZR XT910 Developer Edition este terminalul pe care vi-l doriti, trebuie sa fiti impacati cu ideea de a va desparti de 499 Euro.

Nu se stie cand vor incepe livrarile pentru acest model, iar pentru piata americana telefonul va fi disponibil doar prin programul MOTODEV si nu va putea fi cumparat pur si simplu din magazin.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail