Raspberry Pi are acum magazin de aplicatii

, 18 Dec, 13:30

Magazinul oficial de aplicatii dedicat micului computer Raspberry Pi este acum online. Acesta include aplicatii contra cost, gratuite, unelte si ghiduri pentru realizarea de software compatibil cu distributiile de Linux compatibile.

Raspberry Pi Store

Noul Pi Store este disponibil la store.raspberrypi.com si este realizat pe platforma IndieCity. Astfel, dezvoltatorii de aplicatii isi pot vinde produsele intr-un mediu protejat, tranzactiile fiind monitorizate pentru a evita fraudele. Un avantaj al lui Pi Store fata de alte astfel de magazine de aplicatii este faptul ca pentru aplicatiile gratuite exista un buton pentru donatii. Chiar daca dezvoltatorii nu cer bani pe aplicatia sau jocul respectiv, utilizatorii care apreciaza efortul depus in crearea produsului pot sa le ofere o mica recompensa.

Comunitatea care dezvolta software pentru Raspberry Pi era deja foarte activa, iar dezvoltatorii puteau interactiona cu utilizatorii direct prin intermediul forumurilor. Magazinul va aduce insa toti fanii micului computer intr-un singur loc.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail