Raspberry Pi are acum magazin de aplicatii

Raspberry Pi are acum magazin de aplicatii

Magazinul oficial de aplicatii dedicat micului computer Raspberry Pi este acum online. Acesta include aplicatii contra cost, gratuite, unelte si ghiduri pentru realizarea de software compatibil cu distributiile de Linux compatibile.

Raspberry Pi Store

Noul Pi Store este disponibil la store.raspberrypi.com si este realizat pe platforma IndieCity. Astfel, dezvoltatorii de aplicatii isi pot vinde produsele intr-un mediu protejat, tranzactiile fiind monitorizate pentru a evita fraudele. Un avantaj al lui Pi Store fata de alte astfel de magazine de aplicatii este faptul ca pentru aplicatiile gratuite exista un buton pentru donatii. Chiar daca dezvoltatorii nu cer bani pe aplicatia sau jocul respectiv, utilizatorii care apreciaza efortul depus in crearea produsului pot sa le ofere o mica recompensa.

Comunitatea care dezvolta software pentru Raspberry Pi era deja foarte activa, iar dezvoltatorii puteau interactiona cu utilizatorii direct prin intermediul forumurilor. Magazinul va aduce insa toti fanii micului computer intr-un singur loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: