Qualcomm demonstreaza eficienta Snapdragon-ului S4 folosind unt

, 09 Iun, 13:00

Qualcomm-S4

Caldura emanata de terminalele mobile este o problema atat de mare, incat au deja erori predefinite pentru astfel de scenarii. Dubios e ca nici macar nu tine de overclocking, vizionarea de clipuri video sau de gaming. Pur si simplu asta e realitatea.

Incercand sa adreseze aceasta problema in cel mai recent clip de promovare al companiei, Vydiasagar Rao de la Qualcomm a apelat la trei terminale, dintre care unul cu procesor Snapdragon S4 pentru comparatie. In rest, s-a folosit o camera de filmare termica si mult unt pentru a exemplifica in ce context pragul termic de topire al untului – 35 grade Celsius, este depasit. Daca untul topit nu era suficient pentru a vedea diferenta dramatica de performanta, merita retinut ca unul din terminale a ajuns pana la 55 grade Celsius.

Pe sistemul „o imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte”, in momentul in care veti vedea clipul de mai jos, aproape ca veti fi interesati ce tip de procesor aveti instalat in urmatorul smartphone.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail