09 iun. 2012 | 13:00

Qualcomm demonstreaza eficienta Snapdragon-ului S4 folosind unt

ACTUALITATE
Qualcomm demonstreaza eficienta Snapdragon-ului S4 folosind unt

Qualcomm-S4

Caldura emanata de terminalele mobile este o problema atat de mare, incat au deja erori predefinite pentru astfel de scenarii. Dubios e ca nici macar nu tine de overclocking, vizionarea de clipuri video sau de gaming. Pur si simplu asta e realitatea.

Incercand sa adreseze aceasta problema in cel mai recent clip de promovare al companiei, Vydiasagar Rao de la Qualcomm a apelat la trei terminale, dintre care unul cu procesor Snapdragon S4 pentru comparatie. In rest, s-a folosit o camera de filmare termica si mult unt pentru a exemplifica in ce context pragul termic de topire al untului – 35 grade Celsius, este depasit. Daca untul topit nu era suficient pentru a vedea diferenta dramatica de performanta, merita retinut ca unul din terminale a ajuns pana la 55 grade Celsius.

Pe sistemul „o imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte”, in momentul in care veti vedea clipul de mai jos, aproape ca veti fi interesati ce tip de procesor aveti instalat in urmatorul smartphone.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele