QNAP a lansat seria de dispozitive de stocare TS-x69 Pro Turbo NAS

QNAP a lansat seria de dispozitive de stocare TS-x69 Pro Turbo NAS

ts_869pro06_top_left_shadow_copy

QNAP® Systems, Inc. a inaugurat noua generatie de servere Turbo NAS prin lansarea seriei TS-x69 Pro si prezentarea noului NAS Firmware 3.6. TS-x69 Pro Turbo NAS ofera latime de banda de 220+ MB/s, este pregatit pentru a functiona in medii virtualizate si include tehnologia USB 3.0.

ts_669pro10_hot_swappable_copy

Seria TS-x69 cuprinde versiuni cu 2, 4, 5, 6 sau 8 unitati de stocare, este echipata cu procesoare Intel® Atom™ dual-core si cu 1GB de memorie DDR3, suporta hard disk-uri SATA 6Gb/s de 2.5” si 3.5”, furnizand nivelul de performanta cerut de utilizatorii din segmentul SMB. Toate modelele dispun de doua porturi Gigabit Ethernet. “Testele statistice din laboratoarele QNAP arata ca noile produse au viteze de citire si scriere in mediul Windows ce depasesc 220 MB/sec in retea” a declarat Laurent Chang, manager de produs in cadrul QNAP.

ts_569pro03_left_angle_of_elevation_copy

Seria TS-x69 Pro ofera echilibrul perfect intre performanta, valoare si facilitatile pentru mediul de afaceri, QNAP fiind solutia ideala de stocare in retea pentru companiile mici si medii. Porturile USB 3.0 ofera flexibilitatea de a atasa unitati de stocare externe pentru backup de mare viteza si pentru extinderea imediata a capacitatii.

TS-x69 Pro poate furniza simultan solutii de stocare pentru implementari IP-SAN (iSCSI) si NAS. Fiind pregatita pentru VMware® Ready™, Citrix® XenServer Ready™ si Windows® Hyper-V™, seria este ideala pentru funizarea si partajarea spatiului de stocare in retea pentru mediile de servere virtuale.

“Stocarea partajata in retea a devenit o infrastructura esentiala pentru afaceri. Incorporand procesorul Intel® Atom™ Dual-core la 2.13GHz, noua serie Turbo NAS ofera performante si fiabilitate ridicate cu un consum redus de energie” declara Meiji Chang, directorul general QNAP.

Administrarea unui volum din ce in ce mai mare de date a devenit o preocupare importanta pentru mediul de afaceri. NAS (Network Attached Storage) ofera o solutie centralizata si protejata pentru partajarea si accesul datelor in cadrul firmelor mici si mijlocii. “Tehnologiile Intel sunt nucleul solutiilor NAS, furnizand protectie pentru informatiile sensibile de afaceri” a spus David Tuhy, General Manager, Intel Storage Group.

ts_469pro01_front_copy

Caracteristicile principale ale noilor modele din seria TS-x69 Pro:

TS-869 Pro are 8 spatii pentru unitati de stocare, format turn, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, doua porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

TS-669 Pro are 6 spatii pentru unitati de stocare, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, doua porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

TS-569 Pro are 5 spatii pentru unitati de stocare, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, doua porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

TS-469 Pro are 4 spatii pentru unitati de stocare, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, doua porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

TS-269 Pro are 2 spatii pentru unitati de stocare, procesor Intel Atom dual-core D2700 (2.13 GHz), 1GB DDR3 RAM, doua porturi LAN Gigabit, hard disk-uri hot-swappable;

Noul firmware NAS V3.6

QNAP a prezentat de asemenea, cel mai recent firmware de management V3.6 NAS. Acesta aduce functiile mult anticipate ca VPN Server, LDAP Server, Proxy Server, partajarea muzicii si a fotografiilor din cloud prin browser-ul web, back-up imbunatatit, o noua versiune MyCloudNAS 1.2 si centru QPKG. Noul firmware ofera o compatibilitate sporita cu camerele IP si routerele UPnP.

Noile produse QNAP TS-x69 Pro vor putea ajunge pe piata romaneasca in urmatoarele trei saptamani prin intermediul distribuitorilor locali RHS si GENESYS Distributie.