PS Vita ruleaza Skype – Nintendo 3DS ramane in urma

PS Vita ruleaza Skype - Nintendo 3DS ramane in urma

 

ps-vita-skype

Chiar daca nu intra in topul celor mai ravnite aplicatii pentru PlayStation si nici nu reprezinta cel mai mare avantaj al platformei fata de concurenta, PS Vita incepand cu aceste zile ruleaza Skype.

Skype este cea mai noua aplicatie gratuita descarcabila din PlayStation Store. Desi functia exista si pe vechiul PSP, aceasta venea cu un handicap major: lipsa suportului pentru camera extrem de scumpa pe care o puteati folosi pentru a acompania PSP-ul reducea Skype doar la banala functie de audio chat.

De aceasta data, Skype pentru PS Vita lucreaza perfect cu cele doua camere integrate in consola portabila si functioneaza la fel de bine atat cand vine vorba de audio chat, cat si de video chat. Aceasta lansare se pare ca este un eveniment important si pentru cei de la Skype, Manrique Brenes – Senior Director la Skype laudand aceasta versiune ca fiind un pas important in scopul companiei de a porta Skype pe toate platformele de intreg mapamondul.

Compatibila atat cu retele WiFi, cat si 3G, Skype va profita la maxim de modul de functionare multi tasking din PS Vita si va rula in permanenta in fundal daca va doriti pentru a primi apeluri si in cele mai nepotrivite momente.

Desi Skype nu a ridicat subit acest dispozitiv pe lista prioritatilor cand vine vorba de urmatorul gadget pe care merita sa-l cumparati, a facut un lucru la fel de important: a creat un argument in plus pentru PS Vita in fata Nintendo 3DS. Sunteti de aceeasi parere?

Citește și: