PS Vita primeste un update de firmware si un joc gratuit

PS Vita primeste un update de firmware si un joc gratuit

PS VITA

Chiar daca PS Vita nu este un succes de piata  atat de rasunator pe cat si-ar fi dorit creatorii consolei, SONY inca se straduieste sa lanseze solutii pentru a-i creste popularitatea.

In aceste zile, SONY a lansat versiunea 1,67 pentru PlayStation Vita. Update-ul de exact 97MB se instaleaza usor si fara probleme, insa inca este o dilema enorma cu ce vine nou, cei de la SONY omitand sa includa un document cu schimbarile – changelog.

Oricum, o alta noutate considerabila este lansarea primului joc de tip free-to-play pentru consola portabila de ultima generatie. Practic, incercand sa mai atraga ceva utilizatori noi pe platforma, SONY a lansat un joc complet gratuit care poate fi descarcat direct de pe consola si este intitulat Treasures of Montezuma Blitz. Un joc asemanator cu popularul Bejeweled, Blitz arata foarte bine pentru un astfel de titlu si este un exemplu foarte bun de utilizare a tehnologiei touch.

„Primul joc gratuit” imi aduce aminte de ceva ce pot juca la fel de bine pe un smartphone de generatie recenta… Pentru un review al jocului, puteti accesa blogul PlayStation.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: