Proiecteaza-te in jocuri cu SOEmote

Proiecteaza-te in jocuri cu SOEmote

Creat de Sony Online Entertainment in colaborare cu Logitech, SOEmote este cea mai buna metoda pentru ca figura si vocea ta sa fie proiectate in joc.

soemote

Desi EverQuest II este singurul joc care suporta acest sistem, daca va castiga o adoptie la scara larga, Sony promite ca vom vedea SOEmote si in alte titluri ale companiei. Legat de ceea ce face, SOEmote proiecteaza expresia faciala in joc, folosind o camera de inalta rezolutie (preferabil un Logitech HD), dupa cum se vede in imaginea de mai sus. In secunda urmatoare, daca partea de configurare a fost realizata cu succes, fiecare gest facial se va reflecta in joc. Din fericire, aceeasi propagarea a elementelor reale in mediul virtual se reflecta si pe partea de voce. Indiferent daca folositi un microfon separat sau microfonul camerei, veti fi placut impresionat de modul in care tonalitatea vocii se reflecta in modul in care un personaj vorbeste in limba unui troll, ogre, etc.

Pentru maii multe detalii legate de noul sistem puteti accesa www.soemote.com iar daca vrei sa vedeti SOEmote in actiune vizionati clipul de mai jos, preferabi in HD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: