Prima imagine cu HTC Deluxe – Versiunea globala a lui Droid DNA

, 16 Noi, 21:52

Prima imagine cu HTC Deluxe a ajuns pe internet. HTC Deluxe va fi varful de gama al companiei si reprezinta alternativa la HTC Droid DNA, care este creat exclusiv pentru Verizon, in Statele Unite.

HTC Deluxe

Evleaks aduce din nou prima imagine a unui smartphone care se va comercializa in curand la nivel global, HTC Deluxe. Chiar daca nu se cunosc in mod oficial prea multe detalii, stim ca va imprumuta o multime din functiile lui HTC Droid DNA si anume ecranul FulHD de 5 inci, insa va detine un procesor  QuadCore Snapdragon S4 Pro si 2 GB memorie RAM, cel mai bun hardware disponibil de altfel pentru Android. Pe langa configuratia hardware de top, este posibil sa beneficiem si noi de o versiune LTE a modemului de date. Pentru cei interesati un astfel de telefon ar fi normal sa suporte un slot microSD insa cred ca ne vom multumi doar cu cei 16 GB memorie interna cu care este dotat din fabrica. Nu cred ca mai este nevoie sa mentionez ca va avea ultimul sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean preinstalat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail