06 feb. 2012 | 13:55

PlayStation Network intra sub umbrela Sony Entertainment Network, la fel si conturile aferente

ACTUALITATE
PlayStation  Network intra sub umbrela Sony Entertainment Network, la fel si conturile aferente

senpsn-600x300

Toate ID-urile utilizatorilor de PlayStation Network, folosite de milioane de utilizatori de console PlayStation vor fi transformate in conturi universale pentru Sony Entertainment Network. Incepand cu 7 februarie, conturile vor fi puse la comun si nu vor mai fi diferentiate.

Pe langa dorinta de a scapa de karma negativa asociata cu conturile PSN, Sony a facut aceasta miscare pentru a aduce accesul la servicii precum mai recentul Music sau Video Unlimited, pentru toti cei care au avut vreodata incredere in serviciile Sony. In ceea ce priveste reticenta la aceasta schimbare, nu trebuie sa va faceti griji, intrucat informatiile date de utilizatori vor ramane aceleasi iar aceast modificare nu se va reflecta in cateva pagini noi de completat.

Din lipsa pentru suportul serviciilor de muzica si filme, aceasta modificare nu se va reflecta si asupra utilizatorilor de PSP, acestia din urma ramanand sub sigla PSN in ceea ce priveste gamingul online. In practica, in cateva zile veti fi invitat sa apasati accept pe un nou license agrement si cam atat.