Pirateria Android aduce Dead Trigger… gratis

, 24 Iul, 11:30

Clasificat ca „incredibil de mare”, valul de piraterie a unui joc provenit de la creatorii Shadowgun pentru Android a inceput sa fie descarcabil gratuit.

dead-trigger-android-ios-tegra-3

Nu stiu cat de mari au ajuns sa fie pierderile, daca un joc care oricum era ieftin, 1 dolar, ajunsese sa fie piratat de catre un procent alarmant de utilizatori. Situatia ajunsese atat de stupida, incat dezvoltatorului Dead Trigger a decis sa-si ofere jocul in mod gratuit. Nu vor fi prezente nici un fel de achizitii in-app si nici nu vor fi facute disponibile mai multe versiuni ale jocului.

Din pacate, desi faptul ca Dead Trigger este acum disponibil gratuit poate fi perceput ca un motiv de bucurie, realitatea este ca astfel de victorii descurajeaza teribil dezvoltatorii care incet, incet parasesc platforma. Este si normal sa ajungi sa dezvolti jocuri exclusiv pentru iOS daca acelasi Dead Trigger inca mai genereaza profitul scontat pentru Madfinger Games, folosind acelasi pret de 1 dolar.

Chiar daca e greu de apreciat daca jocul va mai reveni vreodata la momentul achizitiei contra cost, momentan il puteti descarca gratuit de pe Google Play, iar de pe iOS App Store il puteti descarca contra cost.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Pirateria in jurul platformei Google Play a devenit deja foarte utilizata. Cei mai multi utilizatori prefera sa caute pe Google numele jocului cu extensia .apk, iar rezultatele sunt de ordinul zecilor sau sutelor pentru o singura aplicatie.

Alexandru Puiu

Mi se par total aiurea fenomenul asta, in contextul in care o sa duca la o micsorare a calitatii aplicatiilor intr-un timp foarte scurt, urmat de o abundenta de apliccatii gratuite pline de reclame.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail