Pinterest incepe sa scada in popularitate

Pinterest incepe sa scada in popularitate

Chiar daca Pinterest se anunta „The next big thing!” in urma cu cateva luni, mai nou se pare ca nu prea mai are sanse sa revina la succesul de la inceputul anului.

Dupa ce in lunile ianuarie si februarie Pinterest facea valuri cand venea vorba de popularitate, un nou raport al Business Insider confirma ca, cel putin in ultima luna, situatia nu mai este la fel de roz.

Bineinteles, nu putem ignora faptul ca o mare parte din utilizatori isi facea cont pe Pinterest prin intermediul Facebook, urmand ca in etapa urmatoare sa posteze imagini dintr-o retea sociala in alta.

Oricum, daca luna trecuta numarul vizitatorilor era de 11,5 milioane, in aceasta luna numarul a scazut la 8,3 milioane. Pentru ca cifrele care au dus la relevarea acestei statistici sa fie cat mai corecte, raportul mentionat mai sus a folosit informatii preluate din AppData, un serviciu care monitorizeaza cat de des aplicatii si site-uri folosesc date de autentificare preluate de la Facebook.

Sa fie oare aceasta inca o dovada a faptului ca fenomenele pe internet vin la fel de repede pe cat si pleaca sau pur si simplu oamenii si-au facut cont pe Pinterest, au folosit serviciul cateva zile si si-au dat seama ca nu e pentru ei?

Voi cat de des folositi Pinterest? Zilnic? De 2-3 ori pe saptamana? …Aveti cont?

Citește și: