Pasionatii de Portal 2 isi vor putea crea propriile niveluri

Pasionatii de Portal 2 isi vor putea crea propriile niveluri

Portal 2 tools

Daca Portal 2 a fost unul din jocurile care v-au impresionat cel mai mult in ultimii ani, si timpul liber va permite sa faceti ceva in plus pentru comunitate, in curand veti putea utiliza constructiv respectiva putere creativa.

Fanii Portal 2 vor primi in data de 8 mai un set de unelte intitulate „Perpetual Testing Initiative”, compatibile atat cu sistemele cu Windows, cat si cu OS X incepand cu data de 8 mai. Setul de unelte care va putea fi descarcat ca DLC de catre cei care detin deja jocul va permite jucatorilor „sa creeze cu usurinta, sa partajeze si sa joace puzzle-uri in Portal 2”.

Sistemul de creatie va fi integrat complet in-game si va oferi ocazia doritorilor sa sara direct intr-o sesiune de gaming cand s-au plictisit de creat. Hartile create pe langa faptul ca pot fi jucate de creator pot fi partajate in Steam Workshop de unde pot fi descarcate de oricine altcineva, urmand ca in etapa urmatoare cand intra in joc respectivii sa le poata si juca noile niveluri.

Steam a mentionat ca mai multe elemente legate de aceasta platforma de creatie vor fi publicate pe pagina dedicata a jocului, din pacate la momentul redactarii acestui post nu erau inca publicate.

Citește și: