ORICO 7662 – Extra spatiu de stocare pentru media player

ORICO 7662 – Extra spatiu de stocare pentru media player
09:00 25.02.2012

ORICO lanseaza un modul pentru doua HDD-uri de 3,5” ce se integraza foarte bine cu sistemul audio-video.

ORICO probabil nu este cel mai cunoscut producator de periferice si adaptoare pentru PC, insa de curand exista o filiala si in Germania.

7662este… numele, destul de inexpresiv, al unui adaptor pentru doua HDD-uri de 3,5” care are dimensiunile unui DVD-Player si se integreaza foarte bine cu sistemul Home Theater pe care si-l doreste orice pasionat la el acasa.

Acesta vine in doua variante: 7662USJ cu conexiuni eSATA si USB 2.0 si 7662USJ3 cu conexiuni eSATA si USB 3.0. Cutia are doua lacasuri hot-swap pentru doua HDD-uri de pana la 2 TB fiecare, o sursa interna si doua ventilatoare, unul pentru fiecare HDD, ce se activeaza in functie de temperatura acestora. De asemenea, unitatea poate reduce viteza celor doua HDD-uri atunci cand nu sunt accesate.

Conexiunile mai sus mentionate pot fi folosite pentru legarea la un media player sau direct la TV pentru acele televizoare cu un player multimedia integrat. Speram sa le gasim si la noi in curand, la un pret bineinteles cat mai apropiat de cel recomandat, adica in jur de 70 de dolari.

O astfel de unitate este destul de utila daca sunteti un cinefil inrait si poate fi folosita foarte bine cu media player-ul de la ASUS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: