Orange face echipa cu Facebook pentru convorbiri sociale

Orange face echipa cu Facebook pentru convorbiri sociale

De-a lungul timpului au tot existat zvonuri cu privire la pregatirea unui smartphone facut de Facebook. La fel de bine au existat si ceva colaborari timide din care au rezultat telefoane nu foarte bine vandute precum HTC ChaCha.

Convorbiri Orange pe Facebook

De data aceasta vorbim de o altfel de colaborare, intre operatorul francez Orange si gigantul social Facebook. Vestea buna este ca Orange va oferi un serviciu de convorbiri sociale prin intermediul Facebook. Practic utilizatorii vor putea sa se sune reciproc chiar si fara sa cunoasca sau sa aiba numerele de telefon inregistrate in agenda.

Orange va furniza acest nou serviciu incepand cu vara anului viitor pe teritoriul Frantei, urmand ca ulterior sa fie extins si catre pietele din Europa si restul lumii. Nu putem decat sa ne bucuram ca in sfarsit granitele socializarii online vor fi desfintate si vom putea sa discutam nestingheriti cu oricare dintre contactele sau prietenii de pe Facebook. Pe de alta parte trebuie sa vedem si modul in care aceasta noua optiune va fi implementata si ce costuri va ajunge sa implice pentru fiecare dintre noi.