Oovoo – video conferinte intre 12 prieteni de pe Facebook

Oovoo - video conferinte intre 12 prieteni de pe Facebook

oovoo

Intr-un univers in care parca zilnic suntem bombardati de solutii de VoIP si video conferinta, este placut sa vezi ca mai exista si cateva idei originale.

O noua aplicatie de Facebook de la Oovoo permite realizarea de video conferinte intre 12 utilizatori ai serviciului.  Nici macar nu conteaza daca utilizatorii sunt in fata PC-ului, in fata unui iPhone sau a unui terminal cu Android atat timp cat au aplicatia Oovoo.

Tot azi s-a lansat o noua aplicatie de iPad care, desi permite realizarea unei video conferinte cu 12 participanti,  te restrictioneaza la vizualizarea a 4 dintre acestia intr-un singur moment. Aceasta restrictie nu este justificata de catre dezvoltator, totusi, faptul ca vedeti 4 utilizatori la un moment dat este un upgrade considerabil fata de unul singur pe care il vedeti la Facetime.

Daca sunteti utilizator mai vechi al serviciului, puteti retine ca si aplicatiile Oovoo de PC, Android sau iPhone pot fi actualizate in aceasta perioada. Fiecare dintre cele 3 aplicatii primeste acum un upgrade de interfata, cea de Windows integrand cele mai semnificative schimbari.

Indiferent de unde accesati serviciul, Oovoo este gratuit, la fel si toate aplicatiile aferente serviciului, indiferent de platforma pe ca o utilizati.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: