OnLive Desktop trece pe Windows Server 2008

, 10 Apr, 15:40

Luna trecuta, Microsoft ameninta compania OnLive cu actiuni legale din pricina utilizarii Windows 7 in aplicatia OnLive Desktop. Ei bine, se pare ca nu a durat mult pana cand s-a gasit o metoda alternativa de a oferi acces la acest serviciu fara diferente majore. Solutia? Utilizarea versiunii Windows Server 2008.

Aparent, licenta de Windows 7 permite acces remote doar daca ambii utilizatori detin o copie legala a sistemului de operare. Microsoft le-a dat insa o mana de ajutor celor de la OnLive, informandu-i despre posibilitatea de a trece la o alta versiune de Windows, sustin cei de la ArsTechnica. Termenii de licentiere sunt diferiti in cazul Windows Server 2008, ceea ce inseamna ca serviciul de streaming este acum in completa legalitate.

Singura diferenta majora pe care o vor observa utilizatorii va fi tastatura onscreen, care este realizata asemeni tastaturilor native de pe tablete, intrucat doar Windows 7 se livreaza cu o astfel de solutie nativa.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail