OnLive Desktop acum si pe Android

, 02 Mar, 17:17

OnLive, serviciul de streaming pentru jocuri lansat in 2010 s-a extins la sfarsitul anului trecut cu aplicatia OnLive Desktop pentru iPad, oferind accesul de la distanta la un computer cu Windows 7 si Microsoft Office. Ei bine, se pare ca o editie pentru Android a acesteia este disponibila acum gratuit si prin intermediul Android Market.

Cei care vor sa fie productivi pe tabletele cu Android fara a investi bani in alte soft-uri de procesare a documentelor, pot acum sa apeleze la OnLive Desktop. Avand in vedere ca sistemul de operare de la Google include si suport pentru mouse pe tablete, aplicatia poate fi acum folosita intr-un mod mult mai placut si mai apropiat de experienta pe care o ofera un computer. Din fericire, OnLive nu a limitat rularea pe o anumita versiune de Android, atat tabletele care sunt echipate cu Gingerbread, cat si cele cu Honeycomb sau Ice Cream Sandwich fiind acceptate.

Din pacate, nu toate tabletele disponibile pe piata sunt compatibile cu OnLive Desktop, lista fiind destul de limitata momentan: Acer Iconia Tab A500, ASUS Eee TF101, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 10.1 si HTC Jetstream.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Nu e in market.. sau mie unu mu-mi apare (pe TF101 cu ICS)

Vali

Vezi aici daca o gasesti 🙂 http://desktop.onlive.com/

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail