O sesiune de alergare poate deveni film cu Runtastic Pro

O sesiune de alergare poate deveni film cu Runtastic Pro
11:00 30.07.2012

Aplicatiile care monitorizeaza efortul fizic, in special sesiunile de jogging, au incetat de mult sa mai fie originale. Cu toate aceastea, Runtastic Pro, in versiunea sa pentru Android, vine cu un pachet de functionalitate spectaculos si util.

Runtastic

Aplicatia Runtastic Pro, disponibila de pe Google Play vine cu o viziune complet diferita asupra modului in care iti poti monitoriza efortul fizic in timpul si dupa o sesiune de alergare. Mai precis, orice plimbare poate fi transformata intr-un film folosind, ca background imagini din Google Earth iar ca parametru vital al experientei, localizarea GPS.

Dupa ce ati confirmat optiunea de a crea un film si aveti informatii referitoare o sesiune de alergare, aplicatia Runtastic Pro genereaza un clip video din perspectiva unei pasari care zboara al cativa metri in spatele vostru. In plus, in cadru mai sunt surprinse informatii precum ritmul alergarii, viteza, durata si indicatorii de nivel. Pentru un pic de efect, puteti adauga pana si aplauze la sfarsit asupra rezultatului final.

Revenind la partea de monitorizare a efortului, in noua versiune de Runtastic aveti o functie noua care opreste inregistrarea alergarii in momentul in care v-ati oprit pentru a lua o pauza. Aceasta functie de auto-pauza este prezenta si in versiunea aplicatiei de iOS, insa numai pe Android sunt incluse imaginile de pe Google Earth.

La noi aplicatia costa 18,38 lei iar daca vreti sa intelegei mai bine functiile noi, este suficient sa urmariti clipul de mai jos.

loading...