O noua carcasa de iPhone ar putea aduce tastatura mult dorita

O noua carcasa de iPhone ar putea aduce tastatura mult dorita

Spike Physical iPhone

Cu toate ca nu este cea mai noua idee de accesoriu pentru iPhone 4 sau 4S, aceasta implementare a unei tastaturi fizice petnru terminalul celor de la Apple, cu siguranta este cea mai originala.

Spike este numele unei noi carcase de iPhone care vine cu o tastatura fizica cu scopul de a inlocui-o pe cea sensibila la atingere. Partea interesanta vine din faptul ca, desi nu ar fi neaparat evident, noua tastatura se bazeaza pe tastatura deja existenta pe iPhone. Din acest motiv nu foloseste o conexiunie Bluetooth, nu se conecteaza la dock, si nici nu se reflecta intr-un consum de energie sporit pentru terminal. Practic, noua tastatura se pozitioneaza exact peste vechea tastatura doar ca ofera un echivalent fizic experientei tactile.

Deoarece o tastatura, fizica sa nu, nu este folosita in permanenta la nici un fel de dispozitiv, mai ales la iPhone, creatorii Spike se pare ca au gasit o solutie si pentru astfel de situatii. Mai precis, tastatura este rabatabila si se poate pozitiona cu usurinta pe spatele aparatului, in momentul in care nu aveti nevoie de ea. Desi solutia este buna, in momentul in care tastatura este pliata pe spate devine evidenta o deformare semnificativa in zona respectiva.

Spike, momentan, cauta finantare pe Kickstarter. Daca va atinge suma de 75.000 de dolari, proiectul se va reflecta in realitate in luna octombrie, moment in care accesoriile vor ajunge la primii utilizatori. Cu mici variatii intre cele doua modele pe partea de anduranta si materiale folosite, Spike 1 necesita o investie de 25 dolari, in timp ce Spike 2 necesita 50 de dolari.

Citește și: