O carcasa pentru noul iPhone a ajuns pe video

, 08 Iun, 17:20

iPhone

Pentru ca uneori imaginile nu sunt suficiente, cele mai noi zvonuri referitoare la noul iPhone vor incepe sa fie insotite si de clipuri video pentru un plus de veridicitate.

Desi se vehicula deja din mai multe surse un iPhone cu ecran de 4 inci, pe care l-am mentionat si noi zilele trecute, acum un nou val de zvonuri confirma aproximativ aceleasi informatii. Pornind de la carcasa din spate a unui posibil iPhone in acest moment ne putem forma o parere si mai detaliata legata de modul in care va arata noul iPhone. In cazul acestei carcase, desi poate fi un fals sau o iteratie complet diferita de produsul finit, se mai confirma si mutarea mufei de casti cat si micsoarea dock-ului.

Cu toate  ca e greu sa ai incredere in speculatiile legate de un nou iPhone, in momentul in care o serie de zvonuri din surse complet diferite incep sa confirme aceleasi idei, posibilitatea ca printre randuri si cadre sa se ascunde si o farama de adevar este din ce in ce mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail