NYT: Amazon planuieste un Kindle Fire mai mare, iar Apple un iPad mai mic

NYT: Amazon planuieste un Kindle Fire mai mare, iar Apple un iPad mai mic

Daca nu aveam suficent de multe surse pentru zvonurile legate de un noul Kindle Fire si un nou iPad, acum si New York Times a pus paie pe foc. Au fost reconfirmate unele zvonurile asupra carora am atras si noi, in cateva randuri, atentia.

large-Kindle

Dupa spusele unui dezvoltator care a fost tinut la curent de catre Amazon in legatura cu planurile de viitor, creatorii Kindle-ului vor sa creeze un Kindle Fire cu un ecran mai mare. Desi in noul articol nu se mentioneaza dimensiunea si data de lansare, daca punem cap la cap informatiile de pana acum, Amazon ar putea lansa chiar si pana la sfarsitul acestei luni un Kindle Fire de 10.1 inci.

Tot NYT confirma ca Apple pregateste o tableta cu un ecran de 7,85 inci, informatie care a fost confirmata intr-o forma asemanatoare in ultimele luni de Wall Street Journal si Bloomberg. In ceea ce priveste pretul si o data de lansare, in acelasi articol este mentionat un pret extrem de vag, mult mai mic decat actualul 500 dolari, in timp ce pe piata vom vedea noul aparat pana la sfarsitul acestui an.

Desi in viata am trait pe principiul ,,nu iese fum fara foc”, in cazul Amazon si Apple – care au devenit extrem de misterioase in ultimii ani, este aproape imposibil sa stii ce sa crezi. Mai ramane sa vedem cine va da tonul lansarilor din toamna sau, daca avem noroc, chiar si din aceasta vara.