NuForce lanseaza o boxa multifunctionala

NuForce lanseaza o boxa multifunctionala

Cube este cea mai recenta creatie a celor de la NuForce si costa doar 119 dolari.

Dispozitivul din imaginile alaturate pare o banala boxa, ce include chiar si un LED de activitate, dar in realitate este cu mult mai mult.Ce primiti de banii respectivi? O boxa cu o putere impresionanta si o autonomie de 8 ore care functineaza de minune atat conectata la un PC, cat si la un iPhone.

Cand optati pentru utilizarea pe USB, pe langa faptul ca se incarca bateria boxei, mai puteti profita de alte doua functii. NuForce Cube , pe langa niste linii de design extrem de simple, include un amplificator de casti si un convertor USB DAC – digital to analog convertor. Intreaga functionalitatea se ascunde intr-un paralelipiped cu dimensiunile 38,5 x 58,5 si 60 mm.

Chiar daca boxuta este compatibila cu tot ce „misca” si poate fi achizitionata insotita chiar si de un dock de iPod Nano, din pacate exista si o limitare. NU pot fi legate mai multe astfel de boxe in serie  pentru un sistem audio puternic si original. Ca optiuni de colorit, rosu, albastru, negru sau alb, toate sunt optiuni in momentul in care faceti comanda.

NuForce Cube

Citește și:
Etichete: