Nu e de dorit: Sa cumperi iPad 2 si sa primesti… argila

Nu e de dorit: Sa cumperi iPad 2 si sa primesti… argila

Stiti cum e cand iti cumperi un gadget nou, ajungi acasa grabit sau deschizi cutia in masina sau in metrou doar pentru a il atinge si a ii simti mirosul de produs nou… Esti foarte entuziasmat de faptul ca ai reusit sa faci economii si vrei sa te bucuri cat mai mult de acesta.

Pentru aproape 24 de persoane de pe teritoriul Canadei surpriza placuta s-a transformat intr-o dezamagire crunta atunci cand au deschis cutia sigilata si in locul dispozitivului iPad 2 au gasit o punga cu argila cu exact aceeasi greutate ca a dispozitivului. Magazinele responsabile se pare ca au fost BestBuy si Future Shop, binecunoscute in industria de IT.

Evident, magazinele au anuntat investigatii in acest sens si au schimbat imediat produsele false cu cele reale. Se pare ca, dupa afirmatiile Future Shop, o serie de raufacatori au cumparat acele dispozitive chiar de la ei din magazin si apoi, conform politicii de returnare, le-au adus inapoi spunand ca nu mai au bani sa le plateasca sau din alte diverse motive de nemultumire legate de produs. Surprinzator este ca produsele au fost sigilate, asa ca vanzatorul nu s-a mai obosit sa le verifice atunci cand le-a primit inapoi si le-a reasezat pe rafturi.

Ca urmare a acestei intamplari „nefericite”, politica de retur a primit o serie de imbunatatiri, iar produsele nu vor fi primite inapoi decat dupa o verificare amanuntita a continutului pachetului, chiar daca acestea par sigilate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: