Noul MacBook Pro cu Retina Display primeste Power Nap

Noul MacBook Pro cu Retina Display primeste Power Nap

Un nou update creat special pentru computere MacBook Pro cu Retina Display a venit cu mult ravnitul Power Nap.

Power-Nap

Disponibil doar pentru cei care au facut trecerea la Moutain Lion ca sistem de operare, Power Nap permite unui computer Apple aflat in stand by sa-si instaleze automat actualizari aduse sistemului de operare.  In plus, in acelasi timp sistemul sincronizeaza informatiile din Calendar, Contacte, Mail, Notite si Alerte. Tot atunci, intre dispozitivele cu iOS si sistemele Mac cu OS X 10.8 se sincronizeaza documente din iCloud, locatia computerului prin aplicatia Find My Mac si imaginile din Photo Stream. Daca sunteti suficient de inspirat incat sa aveti in casa un server Time Machine, tot Power Nap va ajuta sa faceti Back Up-uri la computer.

Implicit, noul Power Nap functioneaza doar atunci cand computerul este in priza. Din fericire, accesand panoul de control Energy Save puteti activa acest serviciu si in momentul in care sistemul vostru portabil nu este conectat la o sursa de energie

Daca ati avut norocul sa puneti mana pe un MacBook Pro Retina Display, dar nu v-ati instalat inca OS X 10.8 Moutain Lion, noul update de SMC – System Management Controller este totusi disponibil si pentru voi. In cazul utilizatorilor de Lion, noul update vine cu o stabilitate sporita si cu solutii pentru mai multe bug-uri care afectau schimbarile de stare dintre stanby si pornit.

Noul update pentru utilizatori de MacBook Pro cu Retina Display este disponibil in Mac App Store acum, iar o versiune asemanatoare a update-ului destinata sistemelor MacBook Air a fost lansata in acceasi maniera la inceputul saptamanii trecute.

Citește și: