Noul Kindle e aproape gata, il vom vedea la inceputul lui septembrie

Noul Kindle e aproape gata, il vom vedea la inceputul lui septembrie

Un lucru este sigur, toate companiile mari se grabesc sa lanseze cate un produs inainte de Apple. Aceasta se intampla aproape in fiecare an, acum Amazon finalizand cel de-al doilea Kindle Fire cu putin inainte de 12 Septembrie, posibila data de lansare a noului iPhone.

kindle-fire

Marile publicatii de IT din Statele Unite au primit ieri o invitatie la un nou eveniment de presa organizat de Amazon. Evenimentul va avea loc pe 6 septembrie in California, si, desi nu se cunosc foarte multe detalii, o noua versiune a popularului Kindle Fire este cel mai probabil motivul, impreuna cu inca o serie de E-reader luminate precum Nook Simple Touch cu Glowlight.

Ca scenarii ce inconjoara o noua iteratie a tabletei Kindle Fire, acesta din urma ar trebui sa aiba o rezolutie de 1280 x 800 pe aceeasi diagonala de ecran precum vechiul Kindle si noul Nexus 7. Ne putem astepta ca noua tableta sa fie mai subtire si mai usoara decat vechea iteratie. Desi nici evenimentul Amazon nu este privat de zvonuri, abia pe 6 septembrie vom vedea de fapt despre ce vrea sa ne vorbeasca gigantul in comert online.