Normalize pentru iOS te ajuta sa scapi de (de)efectele Instagram

Normalize pentru iOS te ajuta sa scapi de (de)efectele Instagram

Intr-un univers guvernat de aplicatii gen Instagram  mai apar si persoane care vor sa inoate impotriva curentului. Asa a luat nastere aplicatia Normalize.

Normalize App

Desi imaginile supra saturate, decupate si incarcate cu diverse filtre sunt la moda pe Facebook e placut sa vezi ca nu toti sunt incatati de imortalizarea lumii din jorul lor prin astfel de imagini ireale. Ca o solutie la aceasta problema a aparut Normalize.

Joe Macirowski, dezvoltatorul, a afirmat ca a creat acest program cu unicul scop de incerca sa repare defectele create de alte aplicatii. Normalize lucreaza cu imaginiile pe care le aveti deja in libraria foto sau cu imaginile pe care le-ati copiat din alte site-uri. Desi rezultate nu sunt intotdeauna perfecte, cum e de altfel de asteptat in cazul modurilor automate de prelucrare a imaginilor, de cele mai multe ori veti vedea imbunatatiri semnificative. Culorile vor deveni mai vii iar detaliile vor fi mai evidente prin intermediul unui singur algoritm software.

Spre deosebire de cealalta aplicatie a lui Macirowski, Auto Adjust, care permite utilizatorilor sa modifice parametrii imaginii, Normalize nu implica nici o apasare de buton. Un dolar este un pret mic pentru a va recupera o mare parte din imaginile pe care le-ati stricat in instagram sau alte programe asemanatoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: