Nokia si Microsoft aduc titluri exclusive pe Windows Phone

, 09 Mai, 13:50

Windows Phone Gameshub

Intr-o perioada in care orice generator de statistici a confirmat starea jalnica in care se afla Nokia, atragand in acelasi timp atentia asupra lipsei de popularitate pe care o intampina Microsoft cu al sau Windows Phone, cele doua companii se pare ca vor sa-si schimbe destinul.

Nokia si Microsoft au castigat cativa parteneri exclusivi care sa dezvolte cateva aplicatii numai pentru Windows Phone, mai precis pentru terminalele Lumia cu WP. Asta, in conditiile in care multe plangeri legate de ecosistemul Windows Phone se refera la lipsa unor aplicatii de renume din magazinul virtual al platformei, mai mult cu bani decat gratuit,

 

Timp de 1 an de zile, incepand din iunie, noul joc PGA Tour va fi disponibil exclusiv pe Windows Phone. ESPN va veni cu o aplicatie exclusiva pe Windows Phone pana in mai 2013. Aplicatii dedicate de la Groupon si AOL Entertainment vor fi exclusive pe platforma Microsoft timp de 6 luni. Tripdots va fi un titlu exclusiv pentru WP timp de 3 luni de la lansare.

Angry Birds  Space, dupa lungi tratative cu Rovio, se pare ca va ajunge de asemenea pe platforma, cu mentiunea ca urmatoarele versiuni de Angry Birds nu vor mai intarzia atat cand vine vorba de platforma mobila a  Microsoft.

Tot printre aplicatiile noi se numara PayPal, Time Magazine, Newsweek si Box.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail