17 iun. 2012 | 14:30

Nokia ne pregateste ceva… luni

ACTUALITATE
Nokia ne pregateste ceva... luni

Nokia Teaser

In aceste zile, pe pagina de Facebook a Nokia au inceput sa fie postate imagini cu scopul de a starni curiozitatea pentru un nou eveniment ce va avea loc in seara zilei de luni, 18 iunie 2012.

Desi imaginea in sine nu ne indica neaparat prea multe, in afara faptului ca este vorba de o harta a globului pamantesc cu atentie deosebita pe Honolulu, mai putem gasi doar cateva detalii in cadrul de mai sus. De exemplu, in partea de jos se pot gasi elementele de interactiune a unei interfete Nokia Maps. Desi cu greu se poate afla despre ce este vorba in acest ,,preludiu”, intamplarea face ca data mentionata in imagini sa fie aceeasi cu data planificata pentru un eveniment al celor de la Microsoft.

Incercand o ghicitoare, in  partea de jos este o alta imagine, din aceeasi campanie, cu aceeasi data marcata. In alta ordine de idei, aparatul de mai jos, Roland TR-808 are mari sanse sa nu fie decat o referinta inteligenta la Nokia 808 PureView. Avand in vedere ca aparatul ar trebui sa apara in viitorul apropiat si in SUA, un astfel de eveniment ar trebui sa grabeasca un pic formalitatile.

Dubios e faptul ca 808 PureView este propulsat de Symbian, iar asocierea celor doua evenimente, unul marca Nokia si unul marca Microsoft, nu este una dintre cele mai obisnuite. Oricum, maine vom afla despre ce este vorba in respectivele evenimente, iar voi veti putea citi toate detaliile importante aici, pe site.

nokia_61812_image_2_gallery_post

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele