Nokia avertizeaza Samsung pe Twitter si scapa niste carcase pe net

, 17 Aug, 10:00

Cineva pare sa-si fi dat seama ca ne-am plictisit de imagini ale unor carcase de iPhone, intrucat am primit tratament asemanator pentru un posibil terminal Nokia Proto.

Nokia Proto A

Intr-o intorsatura de evenimente, vicepresedintele Nokia, responsabil de vanzari si marketing, a trimis in eter un mesaj pe cat de provocator, pe atat de nefondat: ,,Samsung, ia aminte, urmatoarea generatie de Lumia se apropie #nokia”. Acestea au fost cuvintele VP-ului intr-o perioada in care nimeni nu mai are foarte multa incredere in fostul gigant findlandez. Desi Tweet-ul nu a fost trecut cu vederea pe site-urile de specialitate, nimeni nu a perceput textul ca un atac la adresa Samsung ci ma degraba ca un preludiu pentru evenimentul de pe 5 septembrie ce va avea loc la New York. Daca indicatiile se confirma, o noua serie de smartphone-uri Lumia cu Windows Phone 8 ar putea fi anuntate sau lansate atunci.

Din acea serie noua de aparate ar putea sa faca parte Nokia Proto, dupa cum este numit generic urmatorul smartphone cu elemente vizibile in imaginea de mai sus. Cele doua ecrane descoperite in aceste imagini ar putea face referire la un singur ecran  de smartphone care arata altfel in etape de evolutie diferite, dar in acelasi timp pot reprezenta partea din fata a doua modele complet diferite. Cu toate ca nimic nu este sigur, vorbim totusi de un aparat cu diagonala ecranului intre 4 si 4,3 inci care pare sa fie anuntat pe data de 5 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail