Nokia anunta browser nou pentru terminalele S40

Nokia anunta browser nou pentru terminalele S40
15:59 24.04.2012

Se pare ca Nokia nu este inca gata sa renunte la seria S40 de telefoane mobile, intrucat tocmai a anuntat un nou browser care va veni prin intermediul unui update OTA (Over The Air). Acesta este numit Browser 2.0 si aduce o serie de imbunatatiri pe care multi utilizatori le asteptau de ceva vreme.

Noua versiune a navigatorului de internet pentru telefoanele S40 va oferi viteze de incarcare mai mari, comprimand datele primite la 10% din marimea initiala. Browser 2.0 va beneficia si de un nou Download Manager, care va oferi posibilitatea de a alege unde sa fie descarcate fisierele de pe internet, fara a fi nevoie de a parasi aplicatia. Multitasking-ul in timpul browsing-ului va fi acum o realitate chiar si pe aceasta serie de terminale.

Cei care prefera sa trimita link-uri pe retele sociale precum Twitter sau Facebook pot face asta direct din meniul noului browser. Terminalele deja existente pe piata vor putea intra in posesia Browser 2.0 doar printr-un update, in timp ce clientii care vor cumpara noi telefoane S40 se vor bucura de acesta inca de la inceput.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI