22 apr. 2012 | 09:30

Nokia 808 PureView e gata pentru public – primeste o reclama

ACTUALITATE
Nokia 808 PureView e gata pentru public - primeste o reclama

Nokia-808-PureView-video-promocional-2

In cazul in care nu ati auzit in ultimele cateva luni de la Mobile World Congress, unde a fost anuntat pentru prima oara acest smartphone, Nokia 808 PureView vine cu un senzor de 41 MP. Oricum, un produs nu valoreaza foarte mult cand este prezentat la un targ international de tehnologie, ci mai degraba cand poate fi achizitionat si de catre public.

In aceasta ordine de idei, Nokia 808 PureView mai are extrem de putin pana va ajunge in magazine. Pentru a celebra respectivul eveniment, Nokia i-a facut o reclama noului aparat care, aparent, este filmata integral cu terminalul la care se face reclama.

In reclama integrata mai jos, pe langa elementul negativ, adica sistemul de operare Symbian Belle preinstalat pe dispozitiv, cu siguranta veti ramane uimiti de cateva particularitati. Din punctul meu de vedere, filmarea Full HD la 30 de cadre pe secunda cu zoom optic 4x este pe primul loc, in timp ce fotografiile spectaculoase si eventual optiunile de partajare a continutului capturat pe diverse retele sociale este pe locul al doilea.

Daca nici macar nu luati in calcul posibilitatea de a achizitiona acest aparat din vina sistemului de operare, merita sa retineti ca Nokia a promis ca va include tehnologia PureView, impreuna cu senzorul aferent, si pe niste terminale cu Windows Phone, la un moment dat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele