Noile MacBook-uri au o problema

Noile MacBook-uri au o problema

Pe forumurile companiei, mai multi utilzatori suparati au inceput sa vocifereze probleme legate de cele mai noi sisteme portabile Apple. La scurt timp, gigantul din Cupertino a venit cu o solutie sub forma unui update software.

OS X Update

Apple a dat drumul in eter unui nou update destinat sistemul MacBook Air, de 11 si 13 inci, si sistemelor MacBook Pro, inclusiv mult ravnitului MacBook Pro cu Retina Display. Sintetizand, daca aveti un sistem lansat aproape de a doua jumatate a acestui an, acest update este pentru voi.

Detaliile sau, mai degraba, problemele pe care le rezolva acest update nu sunt foarte detaliate, totusi sunt mentionate. „Rezolva o problema care se poate reflecta intr-un consum sporit de energie din partea procesorului.” De asemenea, se pare ca update-ul sporeste compatibilitatea sistemelor cu diverse dispozitive conectabile pe USB. Aparent, exista niste probleme legate de comportamentul noilor porturi USB 3.0.

Desi, ca de fiecare data, este greu de apreciat cat de raspandite sunt aceste probleme, intotdeauna este placut sa vezi ca Apple se grabeste sa le rezolve sub forma unui update egal cu 79,7 MB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: