Noi detalii legate de Nokia Arrow, scapate pe internet

, 28 Aug, 03:58

Zilele trecute anuntam un nou design de smartphone Nokia si in acelasi timp confimam faptul ca din ce in ce mai multe surse confirma lansarea a doua smartphone-uri diferite cu Windows Phone 8 in cadrul evenimentului WP8 de saptamana viitoare.

Nokia

Un al doilea patent primit de Nokia in urma cu cateva zile ne confirma faptul ca finlandezi ne pregatesc nu unul ci doua terminale ce ruleaza Windows Phone 8. In plus, ambele terminale vor fi lansate simultan in cadrul aceluiasi eveniment.

Cererea de inregistare a patentului a fost inaintata autoritatii responsabile pe 21 august iar daca ar fi sa ne dam cu parerea, noul design are mai multe similariti cu Lumia 610 decat orice altceva. In ceea ce priveste numele, nu este exclus ca acesta sa fie un nou Lumia 719.

Desi nu vedem in imaginea de mai sus o clona de Nokia Lumia 800 sau Lumia 900 este de apreciat sa vezi modul in care Nokia pregateste aparate si tehnologii noi, originale, de inspiratie interna nu externa.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail