Noi boxe portabile de la Colia pentru smartphone si tablete

Noi boxe portabile de la Colia pentru smartphone si tablete

Colia lanseaza inca doua modele de boxe portabile, de data aceasta pentru smartphone si tablete PC. Boxele vin in doua variante, negru si argintiu.

Colia Black Beat

Colia Sound Black Beat si Silver Beat este numele celor doua produse destinate imbunatatirii experientei audio de pe smartphone sau tablete. Chiar daca am prefera sa ascultam la un sistem de boxe mai performant, exista totusi situatiile cand plecam de acasa si nu putem cara boxele cu noi. Daca nu esti un fan al castilor sau vrei sa asculti muzica cu prietenii va trebui sa cauti astfel de solutii. Cele doua boxulite sunt disponibile la un pret de 149 Lei si promit o putere de 3W cu ajutorul acumulatorului inclus ce are o durata de functionare de 8 ore. Acestea se incarca prin intermediul portului USB.

Colia Sound Black Beat Silver BeatDistribuim diverse tipuri și marci de boxe portabile, iar Colia.Sound reprezinta categoria grea, atat din punct de vedere al greutatii, cat si din perspectiva performantelor. Procesorul de sunet ce realizeaza amplificarea este superior celui de pe alte modele din portofoliu. Colia.Sound este campionul mini-boxelor de peste 200 de grame”, a declarat Valentin Haicu, directorul general al VHCI Business Development, importatorul acestor produse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: