17 mai 2012 | 12:00

Nintendo DS e bun de navigatie in noile Toyota

ACTUALITATE
Nintendo DS e bun de navigatie in noile Toyota

Nintendo DS TOyota

Consolele Nintendo, in special DS, sunt extrem de populare in Japonia. Un nou model a fost anuntat astazi in Tara Soarelui Rasare care le permite utilizatorilor de Nintendo DS sa controleze sistemul de navigatie al masinii.

Kuruma de DS este o noua unealta pentru dispozitivele Nintendo DS, anuntata azi la Tokyo. Disponibila de la 1 iunie, accesoriul DS este compatibil exclusiv cu noul sistem Smart Navi de la, ce masina credeti… evident, Toyota.

Folosind un cartridge de DS, consola portabila de gaming comunica prin Bluetooth cu consola centrala a masinii. Dupa procesul de pairing, DS-ul poate fi folosit pentru a vizualiza harti, pentru a modifica destinatii sau pentru a monitoriza si inregistra viteza masinii. Totul se petrece folosind interfata nativa a consolei de parca ar fi un joc.

Integrarea noului sistem de navigatie in masina costa 2.575 dolari, iar cartridge-ul pentru Nintendo DS costa 90$. Desi este disponibil doar in Japonia momentan, cu astfel de preturi si avand in vedere ca vorbim totusi de un sistem de navigatie, nu cred ca sistemul va castiga prea multi fani.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele