Nikon lanseaza un upgrade de firmware pentru D4, D800 si D800E

Nikon lanseaza un upgrade de firmware pentru D4, D800 si D800E

D4_ambience_1

La scurt timp dupa lansarea noilor aparate foto full-frame de la Nikon –  D4, D800 si D800E utilizatorii au inceput sa sesizeze probleme de stabilitate pe care le-au descris pe diverse forumuri.

Dupa ce s-au plans de faptul ca noile lor aparate se blocheaza iremediabil in anumite contexte, moment in care singura solutie este scoaterea bateriei si punerea ei inapoi – acum a venit si solutia oficiala. Pentru fiecare dintre modelele mentionate mai sus puteti descarca si instala extrem de usor un upgrade de firmware pentru a ajunge la versiune 1.01. Pentru a descarca firmware-ul de care aveti nevoie urmati aceste link-uri: D4, D800, D800E.

Noul software va elimina complet blocarea aparatului in momente inoportune, dar repara si alte probleme minore. La descarcarea automata a imaginilor de pe camera, cand sunt selectate doar imagini JPEG, nu mai sunt copiate automat si fisierele RAW, decat daca se specifica acest lucru, iar umbra intunecata care aparea in partea de jos a imaginilor realizate cu D-Lighing Activ a fost eliminata.

Desi nu este obligatoriu sa fi intampinat astfel de probleme pe propriile echipamente, este de apreciat faptul ca cei de la Nikon se straduiesc sa-si actualizeze cat mai rapid uneltele pentru a-i linisti pe cei ce se plang.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: