Nexus S ar putea primi Ice Cream Sandwich foarte curand

, 16 Mar, 12:54

Daca inca nu v-ati schimbat vechiul telefon Google Nexus S cu un terminal din generatiile mai noi, ati putea sa mai asteptati putin, se pare ca telefonul oficial Google din generatia trecuta nu a fost uitat si va primi noul Android 4.0.

Chiar daca cei care folosesc ROM-uri personalizate de Android au putut deja instala Ice Cream Sandwich pe Nexus S, Google si Samsung vor aduce aceasta versiune a sistemului de operare in mod oficial pe acest telefon. Cea mai buna parte in toata ecuatia este faptul ca telefonul va primi o versiune Vanilla de Android, fara nicio interfata modificata de producator care sa ingreuneze terminalul. Cei care nu au rabdare pana la lansare oficiala a lui Ice Cream Sandwich pentru Nexus S, pot sa aleaga calea manuala de update la o versiune timpurie a software-ului, accesand acest link, care este disponibil inca din luna decembrie.

Rabdarea este totusi recomandata in acest caz, intrucat in trei luni se pot repara multe probleme de compatibilitate si stabilitate, iar sursele acestor informatii, Engadget, sugereaza ca update-ul va veni in „urmatoarele saptamani”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Cred ca glumiti!!! Am Nexus S cu update oficial de 4.0.3 de mai bine de o luna. Versiunea i9023xxki1.

Si eu am Nexus S cu update tot de mai bine de o luna. O stire asa veche… Asta e pentru ofertele operatorilor de telefonie mobila sa inteleg? I-al ca e bun si va avea si 4.0.3. Intradevar e un telefon bun si ICS il face si mai bun. Faptul ca e „vanilla” nu inseamna ca e extraordinar. Utilizatorii HTC ar putea explica aici ;.

Eu am facut update-ul in luna decembrie, pe la jumatate.
Nu am avut absolut nicio problema cu softul, ba chiar am fost si cu telefonul in service si nu mi-au zis nimic legat de soft. A fost cat se poate de oficial atunci, nu inteleg rostul acestui articol.

Deci iata ce trebuia tradus pentru ca acest „articol” sa fie de actualitate: http://www.gsmarena.com/nexus_s_cdma_to_get_ics__for_real_this_time-news-3986.php .
Dar se pare ca autorul nu prea a inteles termenii CDMS sau 4G asa ca i-a omis in traducere.

Radu Neagu

Aveti dreptate, este vorba de varianta CDMA a telefonului, ne asumam omisiunea, insa nu a fost intentionata. Sursa nu a fost sigur gsmarena ci probabil o alta sursa online si ea, eronata la randul ei.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail