Nexus S ar putea primi Ice Cream Sandwich foarte curand

Nexus S ar putea primi Ice Cream Sandwich foarte curand

Daca inca nu v-ati schimbat vechiul telefon Google Nexus S cu un terminal din generatiile mai noi, ati putea sa mai asteptati putin, se pare ca telefonul oficial Google din generatia trecuta nu a fost uitat si va primi noul Android 4.0.

Chiar daca cei care folosesc ROM-uri personalizate de Android au putut deja instala Ice Cream Sandwich pe Nexus S, Google si Samsung vor aduce aceasta versiune a sistemului de operare in mod oficial pe acest telefon. Cea mai buna parte in toata ecuatia este faptul ca telefonul va primi o versiune Vanilla de Android, fara nicio interfata modificata de producator care sa ingreuneze terminalul. Cei care nu au rabdare pana la lansare oficiala a lui Ice Cream Sandwich pentru Nexus S, pot sa aleaga calea manuala de update la o versiune timpurie a software-ului, accesand acest link, care este disponibil inca din luna decembrie.

Rabdarea este totusi recomandata in acest caz, intrucat in trei luni se pot repara multe probleme de compatibilitate si stabilitate, iar sursele acestor informatii, Engadget, sugereaza ca update-ul va veni in „urmatoarele saptamani”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: