Nexus 7 la un pret decent se apropie si de Romania

, 28 Aug, 13:30

Cu toate ca Nexus 7 a castigat foarte multi fani printre americani, in parte si datorita restrictiei de comercializare in afara tarii, acest lucru ar trebui sa nu mai fie valabil prea mult timp.

Google_Nexus_7_in_hand

Mai multe surse au confirmat momentul in care o versiune a Nexus 7 va ajunge sa fie disponibila pe Google Play pentru achizitie in afara SUA. Cu alte cuvintele, nu vom astepta mult si noul gadget va ajunge in curand in mainile unor comercianti locali, la un pret mai apropiat de cel original. Nu de alta dar preturile din magazinele online autohtone supelbera orice regula bunului simt.

Dupa SUA, Canada  si Anglia, acum si clientii din Franta, Germania si Spania vor putea cumpara populara tableta de pe site-ul oficial. In ceea ce priveste pretul, versiunea de 8 si 16 GB va putea fi achizitionata la un pret identic cu cel din SUA cu mentiunea ca orice valoare in dolari va fi convertita in euro cu raportul de 1 la 1. Singura exceptite de la aceasta regula a existat cu referire la pretul Nexus 7 valabil in Anglia de 159 lire sterline pentru 8 GB si 199 lire sterline pentru 16GB.

Ca urmare, daca acelasi principiu va fi valabil si atunci cand se va da drumul la comercializarea noilor tablete in Romania, ne putem astepta la un pret de aproximativ 900 lei pentru versiunea de 8 GB, nu 1200 lei minim cat este acum.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Alexandru Neagu

In sfarsit 🙂 si stai Alexandru Puiu ca pe okazii o gasesti si la 1600 de ron :)) nu numai 1200 cat ai vazut

stati linistiti, ca in 2 saptamani se porneste redbrick.ro, care va spulbera efectiv orice pret, chiar si online din Romania.
nexus 7 de 8GB va fi in jur de 925 RON si respectiv 1.117 RON cel de 16GB. Si ca sa fie treaba completa, livrarile la domiciliu vor fi GRATUITE!!!

Da, în Spania cu 200 Euro se vinde. Așteptăm și aici , este o tabletă ieftină și performantă.

Eu mi-am cumpărat tableta de la redbrick.ro – site recomanda de vara meu. tipii le trimit direct din State, gratis. Super amabili și n-am avut nici o problemă. Îi recomand față de sarlatanii ăştia de-aici

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail