Nexus 7 primeste reclama pe Google Search

Nexus 7 primeste reclama pe Google Search

Rareori s-a intamplat ca Google sa gazduiasca o reclama la un produs pe prima pagina de cautare. Astazi insa, respectivul eveniment a avut loc.

Nexus7ad

Seria de produse Nexus nu este tocmai noua, intrucat a fost inceputa in urma cu cativa ani de Nexus One. Aproape de fiecare in momentul lansarii,  sau la scurt timp dupa eveniment, Google facea un efort si gazduia pe prima pagina a site-ului o referinta catre respectivul smartphone in format text, insa fara a atrage atentia.

Ieri dimineata, pagina de Google Search nu a gazduit doar un text sugestiv de genul ,,The Playground is open. The new 199$ tablet from Google”, ci a inclus si o poza care infatiseaza partea de sus a tabletei Nexus 7. Cum era de asteptat, daca aveati acces la un magazin Google Play in care se vinde respectiva tableta, facand click pe „The new 199$ tablet from Google” ati fi ajuns la pagina de cumparare.

Trecand peste traficul imens pe care il are Google si pe care tocmai l-a trimis catre pagina de achizitie Nexus 7 de pe Google Play, este destul de greu de prezis daca utilizatori vor fi deranjati de faptul ca gigantul iti ofera o reclama imensa pe prima pagina a site-ului.

Citește și: