NASA lanseaza un joc pentru web si mobile, ce explica secretele comunicarii in spatiu

, 09 Oct, 14:43

NASA NetworKingNetworKing este numele noului produs NASA ce are ca scop sa explice modalitatea de comunicare in spatiu, intr-o interfata creativa si intuitiva ce poate fi usor inteleasa de toata lumea. Jocul permite utilizatorului sa creeze retele complexe de comunicatii care coordoneaza satelitii angajati in misiuni de cercetare. Scopul este ca jucatorul sa creeze un sistem similar celui de la NASA, numit Deep Space Network ce suporta misiuni cu nave spatiale, si care suporta o multitudine de upgrade-uri pe masura ce aceatsa retea se dezvolta. Exista de asemenea cateva misiuni ce pot fi deblocate si descriu functionarea sistemului.

NASA ofera aplicatia prin AppStore, ea fiind disponibila momentan doar pentru produsele Apple ce ruleaz iOS, pentru ceilalti utilizatori fiind oferit linkul catre versiunea web. Pentru a rula jocul in Windows utilizatorii trebuie sa instaleze engine-ul de browser Unity. jocul il puteti accesa folosind acest link.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail