NASA Kennedy Space Center poate fi vizitat prin Google Street View

NASA Kennedy Space Center poate fi vizitat prin Google Street View

In cursa de a digitaliza intreaga planeta, Google nu neglijeaza unele dintre cele mai interesante obiective de pe glob. Avand in vedere interesul IT-istilor (si nu numai) pentru cosmos si studiul universului, NASA John F. Kennedy Space Center se potriveste precum o manusa pentru fanii excursiilor realizate prin Google Street View.

NASA Kennedy Space Center

Avand in vedere ca prea putini dintre noi trec dincolo de ocean pe parcursul unei vieti pentru a vizita SUA, si chiar mai putini ajung la Centru Spatial Kennedy, NASA a incheiat un parteneriat cu Google pentru ca oricine sa poate vizita complexul.

Desi limitariile de explorare sunt teoretic inexistente, merita totusi atrasa atentia asupra catorva obiective din complex pe care le puteti vedea cu ochii vostri, prin intermediul unui ecran de computer: centrul de control al lansarilor, platforma de lansare pentru navetele spatiale, cladirea de asamblare a vehiculelor sau chiar si cateva motoare de navete spatiale. Desi sunt convins ca experienta nu este la fel de intensa precum atunci cand vezi aceste obiective in persoana, cu siguranta volumul incredibil al informatiilor te va tine lipit de scaun daca esti un fanatic al subiectului. Pe langa asta, Google s-a laudat ca aceasta locatia reuneste cele mai multe imagini panoramice de pana acum dintr-o singura locatie: peste 6000.

Obiectivele pe care Google le-a mai surprins prin aceasta metoda le gasiti la adresa http://maps.google.com/help/maps/streetview/gallery.html iar daca vreti mai multe detalii si imaginii legate de imortalizarea Centrului Spatial exista un post pe blogul oficial al celor de la Google alocat acestui eveniment.